V.Iaquinta ketvirtfinalyje gali nepasirodyti

Italijos rinktinės ir „Udinese” puolėjas Vincenzo Iaquinta greičiausiai nepasirodys Pasaulio čempionato ketvirtfinalio rungtynėse prieš Ukrainą. Ketvirtadienį puolėjas negalėjo dalyvauti treniruotėje dėl raumens problemų ir jam bus atlikta rentgenograma, kuri ir parodys traumos sunkumą.

V.Iaquinta jau sugebėjo pasižymėti šiame Pasaulio čempionate pirmosiose rungtynėse prieš Ganos futbolininkus, bet žaidėjas niekaip negali įsitvirtinti startinėje ekipos sudėtyje. Jo šansai pasirodyti aikštėje dabar dar labiau sumažėjo, nes komandos vyr. treneris Marcello Lippi nenorėtų rizikuoti savo auklėtiniu, jeigu jis nebus pasiruošęs rungtyniauti visu 100 procentų.

V.Iaquinta yra ne pirmas savo komandai negalėsiantis padėti Italijos rinktinės žaidėjas. Gynėjas Alessandro Nesta penktadienio varžybose nepasirodys dėl kirkšnies skausmų, o Marco Materazzi gavo raudoną kortelę aštuntfinalio mače ir privalės praleisti šias rungtynes dėl diskvalifikacijos.

Kol kas neaišku, kaip M.Lippi pertvarkys savo ekipą, bet manoma, jog Francesco Totti ir Mauro Camoranesi vėl turėtų grįžti į saugų liniją, o puolimo grandyje ir toliau gali likti Luca Toni ir Alberto Gilardino, tačiau jau kalbama apie galimybę į startinę sudėtį įtraukti ir „Milan” klubo puolėją Filippo Inzaghi.

Italijos rinktinė aštuntfinalio mače prieš Australiją tik per teisėjo pridėtinį laiką sugebėjo išplėšti pergalę, o Ukraina po vienuolikos metrų baudinių įveikė Šveicarijos komandą. Rungtynės tarp Italijos ir Ukrainos įvyks birželio 30 dieną, penktadienį, Hamburgo mieste.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.