L.Gradauskienė kasmet atostogauja Latvijos pajūry

Daugelis žinomų Lietuvos televizijos žmonių, pasibaigus televizijos sezonui, patraukia atostogauti į tolimuosius užsienio kurortus. O LNK televizijos žurnalistė Livija Graudauskienė kasmet keliauja į kaimyninę Latviją.

LNK pramoginės laidos „Myli – nemyli” vedėja Livija Gradauskienė su šeima mėgsta ilsėtis Latvijos pajūryje. Nėra nė vienų vasaros atostogų, kad romantiškojo pasimatymo vedėja nenuvažiuotų į kaimyninę Latviją. Šie metai – taip pat ne išimtis. „Poilsis Latvijoje tapo bene šeimos tradicija”, – sakė žinoma laidų vedėja. Žurnalistė tvirtina, kad smagu atostogas leisti gerų draugų kompanijoje ir šeimoje.

Besibaigiant televizijos sezonui Livijai jau ir šiemet pavyko ištrūkti paatostogauti. Šįkart Graudauskų šeima ilsėjosi karštojoje Turkijoje. Tačiau, kaip ir kiekvienais metais, dar ketina keletą dienų pasimėgauti Latvijos pajūriu.

Ar ruošiasi laidos „Myli – nemyli” žvaigždė nors trumpam nuvažiuoti į Lietuvos pajūrį? Livija tik šypteli ir atšauna: „Praėjusią vasarą daug laiko teko dirbti Palangoje. Ten buvo filmuojama laida. Na, o kaip bus šiemet, dar nežinau”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , .

1 atsiliepimas į "L.Gradauskienė kasmet atostogauja Latvijos pajūry"

  1. Darius

    Gal žinote butą Latvijos pajūryje? 😕 Norime važiouti atostogauti bet neturime gyvenamojo ploto.
    Gal galite parašyti numerį į kurį galima būtų paskambint dėl buto, kambario nuomos? 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.