TV3 serialo „Policininkas iš Šanchajaus” žvaigždę į aukštumas iškėlė… antsvoris

Bebaimio įstatymų sergėtojo vaidmenį populiariame TV3 antradienio vakaro seriale „Policininkas iš Šanchajaus” atliekantis Rytų kovos menų meistras Sammo Hung Kam-Bo kelią į didžiuosius ekranus ir pripažinimą skynėsi alkūnėmis ir kilogramais.
Nuo mažens smaguriauti mėgstantis, dabar jau 54-erių kinų tautybės aktorius vos įžengęs į Pekino akademiją, kur atėjo mokytis aktorystės ir kovos menų, išgirdo baisų nuosprendį.
„Vargu, ar iš šio storulio kas nors išeis”, – aštuonmečio Sammo Hung sugebėjimais suabejojo jo mokytojas. Tačiau netrukus net ir didžiausi skeptikai buvo apstulbinti – berniukas buvo toks lankstus ir taip greitai išmoko net sudėtingiausius triukus, kad jo antsvoris tapo pliusu. Kino ir karatė pasaulio garsenybė ir vienas geriausių aktoriaus draugų Jackie Chanas iki šiol vadina jį „didžiuoju broliu”, o pats Sammo Hung mėgsta kartoti: „Niekada nespręskite apie savo priešininką iš jo didžio ir išvaizdos”.
Talentingasis, „guminiu” vadinamas Sammo Hung, kuris neabejoja, kad didžiulę įtaką jo stulbinamai karjerai turėjo būtent jo svoris ir kūno išskirtinumas, sukūrė vaidmenis daugiau nei pusšimtyje filmų ir serialų, režisavo daugybę kovos scenų, dirbo su garsiausiais iki šiol karatė meistras Bruce Lee ir Jean Claude Van Dammu. Vienu geriausių jo vaidmenų laikomas policininkas Samo seriale „Policininkas iš Šanchajaus”, kuriame jis tramdo nusikaltėlius neramiajame Los Andžele.
Įspūdingo stoto Rytų kovos menų meistras Sammo Hung Kam-Bo seriale „Policininkas iš Šanchajaus” – kiekvieną antradienį 22.10 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.