Teisėjas užmiršo pašalinti žaidėją

Vis daugiau kritikos sulaukia rungtynių teisėjai. Savo komentarais apie kuriozinius Anglijos arbitro Grehemo Polo sprendimus pasidalijo Kroatijos rinktinės žaidėjas Josipas Šimuničius.

Per Kroatijos ir Australijos rinktinių rungtynes (2:2) G.Polas parodė J.Šimuničiui dvi geltonas korteles, tačiau kažkodėl pamiršo jį pašalinti iš aikštės. Keista, kad į tai dėmesio neatkreipė ir brito asistentai. Tik po trečiosios geltonos kortelės teisėjas prisiminė, kad kroatas jau seniai turėjo ilsėtis.

„Kai Polas mane nubaudė antrą kartą, aš buvau sutrikęs ir pasinėręs į žaidimą, todėl nesidomėjau, kiek geltonų kortelių jis man parodė. Netrukus komandos draugas manęs paklausė, ką aš veikiu aikštėje. Tik tada viską supratau.

Priėjau prie arbitro ir pasakiau, kad jis man parodė jau tris geltonas korteles, tačiau jis nenorėjo su manimi kalbėtis”, – teigė J.Šimuničius.

Šiuo metu G.Polo teisėjavimą analizuoja speciali Tarptautinės futbolo asociacijų federacijos (FIFA) komisija. Tyrimo išvadų laukia ir rusas Valentinas Ivanovas, per Portugalijos ir Olandijos rungtynes parodęs net 16 geltonų ir 4 raudonas korteles.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.