MTV vedėjų atranka susuko galvas ir laimėtojai, ir pralaimėjusiems

Penktadienio vakaras Palangoje svilo nuo jaudulio ir netikėtumų: MTV vedėjas vaikinas neišrinktas – atranka tęsiasi; vienintelė Ugnė Skonsmanaitė paskelbta VJ Search nugalėtoja.

Ugnę šokiravo tarptautinės MTV komandos sprendimas. Kad tapo „MTV Lietuva” kanalo vedėja mergina susivokė tik po baigiamojo VJ Search vakarėlio.

„Iš pradžių pamaniau, kad pelniau Tele2 simpatijų prizą. Iki šiol negaliu patikėti, kad laimėjau. Kai man pasakė, kad jau viskas – laimėtoja esu aš, vos neapalpau”, – atslūgus šokui pasakojo Ugnė.

„Po paskelbimo nugalėtoja Ugnė į žurnalistų klausimus reagavo užsitverdama aikštingos tylos siena. Ugnės bendravimo stilius, tapus nugalėtoja, mums patiems buvo netikėta staigmena”, – sakė MTV Networks Baltic generalinis direktorius Marius Veselis, bet pridūrė, kad, turint galvoje Ugnės nepatyrimą ir šoką – tai pateisinama.

„Ugnė turi gyvenimo šansą – mes tikime, kad ji juo pasinaudos”, – pridūrė M. Veselis.

MTV vedėjų atranka susuko galvas ne tik laimėtojai, bet ir kai kuriems pralaimėjusiems. Nedrįsdami viešai atskleisti savo pavardžių, kai kurie iš jų per vakarėliį iškart po pralaimėjimo žurnalistams puolė šnibždėti neva Ugnei VJ vieta buvusi nupirkta.

„MTV parduoda reklamos laiką, o ne darbo vietas. Žiūrovai yra mūsų egzistavimo priežastis ir mes niekada nerizikuojame žiūrovų pasitikėjimu”, – sakė MTV Networks Baltic vadovas.

„Apgailėtinų nevykėlių fantazijos ir MTV etika bei organizacijos kultūra – tai du visiškai skirtingi pasauliai: MTV žiūrovai yra protingi ir jie žino, kad nevykėliai meluoja”, – pabrėžė Marius Veselis, pridurdamas, jog vienintelė konvertuojama valiuta MTV VJ atrankose yra talentas.

MTV vedėjai šią savaitę bus paskelbti Latvijoje ir Estijoje. Lietuva yra vienintelė iš trijų Baltijos šalių, kurioje neišrinktas VJ vaikinas. Jo atranka vyks aktyviai ir netradiciškai. Savo motyvacijos laišką ir nuotrauką pretendentai gali siųsti adresu mtv@mtvbaltic.com.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.