Varžybos Vokietijoje žaidėjo akimis

Arkadiušas KLIMEKAS, FBK „Kaunas” puolėjas:

– Prasčiau, nei aš tikėjausi, pasaulio čempionate pasirodė Lenkijos futbolininkai. Ypač silpnai mano tautiečiai rungtyniavo su Ekvadoru, kuriam nusileido 0:2. Maniau, kad šią komandą lenkai nugalės. Tačiau mūsų futbolininkai žaidė prastai, gal juos paveikė karštis.

Antrąjį mačą su vokiečiais Lenkijos futbolininkai žaidė kur kas geriau, tik rungtynių pabaigoje varžovams nusišypsojo sėkmė ir jie įmušė vienintelį įvartį. Vokietija – stipri komanda, jai galima pralaimėti, bet su Ekvadoru įmanoma sužaisti geriau. Manau, kad Lenkija su vokiečiais kovojo sėkmingiau nei su Ekvadoru.

Tiesą sakant, tikėjausi, jog mūsiškiai iš savo grupės iškops į kitą varžybų etapą. Mano komandos draugas Andrius Velička tvirtino, kad lenkai „liks už borto”.

Tada aš pasakiau, kad jei Lenkijos rinktinė nepateks į tolesnes varžybas, nusikirpsiu plikai. Lažybas A.Veličkai pralaimėjau, todėl dabar vaikštau plikas. Manau, kad mūsų komandoje nebuvo viskas gerai, trūko kai kurių futbolininkų. Iš jų galėčiau paminėti vartininką Ježį Dudeką.

Tikėjausi, kad per trečiąsias varžybas mūsų ekipa pagaliau įmuš įvartį ir iškovos pergalę. Tik norėjosi, kad ji būtų kuo didesne persvara.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.