Seimo Pirmininko padėjėja pateko į avariją

Antradienio pavakarę nesuvaldžiusi savo vairuojamo lengvojo automobilio ir nulėkusi nuo kelio bei atsitrenkusi į pakelės medį susižalojo Seimo Pirmininko Viktoro Muntiano sekretorė-padėjėja Asta Pleskienė. Kauno rajone įvykusios eismo nelaimės metu nukentėjo tik pati vairuotoja.

Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai pranešimą apie avariją gavo 18.37 val. Vilkijos seniūnijoje, 27-ajame kelio Kaunas-Jurbarkas kilometre, 39-erių metų A.Pleskienės vairuojamas „Fiat Punto” markės automobilis nulėkė nuo kelio ir rėžėsi į medį. Pareigūnams apie nelaimę pranešė pro šalį važiavusio automobilio vairuotojas.

Pirminiais duomenimis, teisėsaugininkai jau padarė išvadas, kuriose teigiama, kad pagrindine avarijos priežastimi tapo nepasirinktas saugus važiavimo greitis. Kauno rajono policininkai patvirtino, kad jokios kitos transporto priemonės ar eismo dalyviai įvykyje nedalyvavo ir nenukentėjo.

Seimo Pirmininko V.Muntiano padėjėja dirbančiai A.Pleskienei nuo smūgio lūžo koja. Be to, Vilkijoje gyvenanti moteris patyrė ir galvos traumą. Dėl patirtų sužalojimų nukentėjusioji greitosios pagalbos medikų buvo pristatyta į Kauno medicinos universiteto klinikas. Policijos pareigūnų teigimu, sužeistajai teks šiek tiek laiko praleisti ligoninės medikų globoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.