Švedijos rinktinės treneris: nežinau, ar Z.Ibrahimovičius spės pasveikti

Blankiai pradėjusi pasaulio futbolo čempionatą, Švedijos rinktinė sugebėjo patekti į turnyro aštuntfinalį.

Švedai vakarykštėse rungtynėse su Anglijos rinktine tik paskutinėmis minutėmis išplėšė lygiąsias 2:2 (0:1), tačiau komandos treneris Larsas Lagerbackas liko patenkintas savo auklėtiniais.

„Pirmajame kėlinyje turėjome problemų, o anglai žaidė puikiai. Norėjome per greitai atsikovoti kamuolį ir pralaimėjome nemažai dvikovų vienas prieš vieną. Per petrauką žaidėjams pasakiau, kad žaistų protingiau. Antrajame kėlinyje rungtyniavome geriau ir beveik nusipelnėme ir trijų taškų”, -tvirtino L.Lagerbackas.

Švedijos rinktinės treneris negalėjo pasakyti, kada aikštėje pasirodys vienas komandos lyderių Zlatanas Ibrahimovičius.

„Prieš rungtynes padarėme keletą keitimų – vietoje traumuoto Z.Ibrahimovičiaus įtraukiau Marcusas Allbackas. Rimtai susirūpinome dėl Z.Ibrahimovičiaus, iš pradžių manėme, kad jis gali praleisti čempionatą. Nors jo būklė gerėja, negaliu pasakyti, kada jis vėl galės rungtyniauti” – apgailestavo Švedijos rinktinės treneris.

Kalbėdamas apie aštuntfinalio dvikovą su Vokietijos rinktine, L.Lagerbackas nekėlė baltos vėliavos ir teigė tikįs savo komanda.

„Vokietijos rinktinė – kietas riešutėlis. Nepaisant to, kad vokiečiai praleido 2 įvarčius rungtynėse su Kosta Rika, komanda gali pasigirti puikia gynyba ir galingu puolimu. Laukia sunkios rungtynės ir mes joms atsakingai ruošimės. Manau, įmušime jiems kelis įvarčius”, – kalbėjo treneris.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.