Jauniausioji delfinariumo augintinė pavadinta Bitės vardu

Telekomunikacijų bendrovė „Bitė Lietuva” jauniausią Klaipėdos delfinariume gyvenančią delfinę pavadino Bitės vardu ir tapo šio gyvūno globėja. Įspūdingos dar metukų neturinčios Bitės vardynos surengtos delfinariume, kartu pristatant naujausias bendrovės 3G paslaugas bei jų pasirinkimą. Delfinę globoti ėmusi bendrovė „Bitė Lietuva” taip pat tapo ir jos rėmėja.

„Delfinai puikiai atspindi ir mūsų 3G paslaugų esmę – geriau, greičiau, galingiau. Tad jauniausiajai delfinei suteikdami Bitės vardą, linkime, kad ji pralenktų ir savo pirmtakus – tikime, kad augančios delfinės judrumas ir greitis atitiks tiek mūsų bendrovės dvasią, tiek augantį 3G paslaugų potencialą”, – sakė „Bitės” grupės generalinis direktorius Maartenas van Engelandas.

„Ši iniciatyva vertinga pirmiausia dėl to, kad atkreipia visuomenės dėmesį į šiuos nuostabius gyvūnus”, – sako Lietuvos jūrų muziejaus direktorė Olga Žalienė. Vardynų metu O. Žalienė „Bitės” atstovams perdavė vardo delfinei suteikimo liudijimą. O nuo naujųjų globėjų jaunoji delfinė gavo žaismingų dovanų – du didelius pripučiamus kamuolius, su kuriais mielai žaidžia šie gyvūnai.

Šių metų rugpjūtį pirmąjį gimtadienį minėsianti delfinė Bitė yra jauniausia Klaipėdos delfinariumo gyventoja. O. Žalienės teigimu, mažoji Bitė yra labai guvi, žaisminga ir judri, noriai bendrauja su kitais delfinais ir žmonėmis. Šiuo metu delfinariumo lankytojai ją gali pamatyti plaukiojančią baseine ir žaidžiančią su suaugusiais delfinais. Bitės pasirodymus delfinariume bus galima išvysti jau po metų, kadangi delfinai paprastai pradedami treniruoti sulaukę dvejų metų. Delfinė šiuo metu sveria apie 80 kilogramų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Augintiniai su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.