L.Aragonesas: „Rungtynių eigą nulėmė keitimai”

Pirmadienį po atkaklios kovos tik rungtynių pabaigoje ispanai nugalėjo Tuniso rinktinę. Ispanijos rinktinės treneris Luisas Aragonesas po susitikimo teigė, jog antrame kėlinyje po keitimų pasirodę Cescas Fabregasas, Raulis ir Joaquinas suvaidino lemiamą vaidmenį šiose rungtynėse, kuriose ispanai šventė pergalę 3-1 prieš Tunisą.

„Žinau, kad tai galėjo būti labai komplikuotos ir sunkios rungtynės. Jie užklupo mus nepasiruošusius pirmajame kėlinyje, o vėliau užsibarikadavo gynyboje, kurią pralaužti buvo labai sunku”, – spaudos konferencijoje kalbėjo L. Aragonesas.

„Pirmasis įvartis prislėgė mus ir mes tapome nervingi. Esame jauna komanda ir žaidėme ne įprastą žaidimą, o stengiamės žaisti ilgais perdavimais”,- toliau rungtynių įvykius komentavo treneris. – „Bet Cesco pasirodymas saugų linijoje labiau surišė visas grandais, Joaquinas suteikė daugiau vietos dešinėje, o Raulis sukūrė gyvybiškai svarbų prasilaužimą, pelnydamas įvartį.”

„Buvo sunkiau nei tikėjomės, bet svarbiausia nugalėti bet kokiu atveju. Šiandien (pirmadienį) komanda parodė charakterį ir nenusiminė, kai pralošinėjo”,- sakė rezultatyviausiu čempionato žaidėju tapęs F.Torresas.

Tuo tarpu Tuniso rinktinės treneris spaudos konferencijoje neslepė nusivilimo ir mano, jog taktika buvo pasirinkta teisinga, tiesiog žaidėjai sužaidė neatidžiai.

„Žaidėme nuostabiame lygyje, bet turėjome skaudžiai sumokėti dėl budrumo stokos. Turėjome planąir jis veikė ilgą laiką, bet rungtynių pabaigoje mes nebuvome pakankamai budrūs,- aiškino prancūzas Roger Lemerre’as. – Dar viskas nėra prarasta, bet nieko ir nepešėme čia. Rungtynės su Ukraina bus lemiamos, laukia sunkus kelias, bet mes neprarandame vilčių.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.