„DuPont” Vilniuje atidarė atstovybę Baltijos šalims

Viena didžiausių pasaulyje mokslinių kompanijų „DuPont” antradienį Vilniuje atidarė atstovybę Baltijos šalims.

„Per pastaruosius kelerius metus mes pasiekėme savo technologinių tikslų bei sustiprinome rinkos lyderio pozicijas Pietų Amerikoje, Azijoje, o dabar – ir Vidurio Europoje. Vilnius – dar viena stotelė siekiant augimo Vidurio Europos regione, po sėkmingų atstovybių atidarymų Lenkijoje, Čekijoje, Vengrijoje ir Rumunijoje „, – teigė „DuPont” Vidurio Europos regiono direktorius Armand Klein.

Pasak „DuPont” atstovybės bei verslo plėtros Baltijos šalyse vadovo Gailimanto Venskutonio, atstovybės įkūrimas yra tinkamos Baltijos regiono ekonominės aplinkos atspindys bei atsakas į didelę bendrovės produktų paklausą.

„Praėjusiais metais sulaukėme užtikrinto dviženklio augimo visose svarbiausiose rinkose: žemės ūkio bei maisto pramonės produktų, automobilių perdažymo sistemų, pastatų ir statybos pramonėje bei pažangių spausdinimo technologijų srityse. Teigiamai nuteikia ir šių metų rezultatai, nes kompanijos pajamos augo 25 proc. lyginant su 2005 metų pirmuoju ketvirčiu”, – teigė G.Venskutonis.

Anot jo, šiais metais Baltijos šalyse „DuPont” tikisi pasiekti 20 mln. JAV dolerių apyvartą.

„DuPont” kuria ir taiko produktų ir paslaugų spektrą žemės ūkio, maitinimo, elektronikos, komunikacijų, saugumo ir apsaugos priemonių, statybos, transporto bei aprangos srityse.

Didžiausią pardavimų augimą Baltijos šalyse bendrovė planuoja iš žemės ūkiui, automobilių remontui ir būsto statybai skirtų sprendimų.

Kompanija praėjusiais metais gavo 26,6 mlrd. JAV dolerių pajamų, 76 šalyse. Bendrovėje dirba apie 60 tūkst. darbuotojų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.