Darbiečių ministrai neketina palikti partijos

Laikinai Darbo partijos (DP) pirmininko pareigas einanti Loreta Graužinienė neigia spaudoje pasirodžiusius pranešimus apie galimą Darbo partijos deleguotų ministrų Kęstučio Daukšio, Gintaro Furmanavičiaus ir Gintauto Bužinsko perėjimą į socialdemokratų partiją, kartu išsivedant ir dalį Darbo partijos frakcijos narių.

Anot L.Graužinienės, „Darbo partija, kaip niekada anksčiau, yra susitelkusi ir vieninga, todėl apie Darbo partijos ministrų ar Seimo narių pasitraukimą negali būti nei kalbos”. Bet kokius pranešimus apie galimą darbiečių perbėgimą į kitą partiją L.Graužinienė vadina provokacijomis.

Vidaus reikalų ministro G.Furmanavičiaus teigimu, šiandieną Darbo partijos deleguoti ministrai ir Seimo nariai tikrai neieško prieglobsčio kitose partijose, bet visą savo dėmesį ir energiją skiria konstruktyviam darbui.

„Bandymai iš išorės skaldyti Darbo partiją, tikintis naujos perbėgėlių, besivaikančių politinių postų, bangos, neduos laukiamų rezultatų. Šiais niekuo neparemtais įsitikinimais neturėtų būti manipuliuojama”, – tikina G. Furmanavičius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.