Per atostogas Marijus Žiedas stengiasi išsimiegoti

Populiariojo TV3 žaidimo „Teleloto” vedėjas Marijus Žiedas teigia, nemėgstantis aktyvaus poilsio. Jam labiau patinka ramiai pasivaikščioti pajūriu. Daugybės darbų apsuptas Marijus tikina atostogauti norįs šiltuosiuose kraštuose, tačiau labai abejoja, kad šiemet ten pavyks nuvykti.

Marijus Žiedas ilgai galvojęs taip ir neprisiminė linksmiausio atostogų nuotykio. „Taip seniai ta vasara buvo… tikrai neprisimenu, pagavot mane…”, – šypsodamasis sakė „Teleloto” vedėjas. Tačiau be kokių trijų daiktų nevyktų į kelionę, Marijus išpylė ilgai negalvojęs. „Patogūs batai, dantų šepetukas ir banko kortelės, kad pinigų nepritrūktų”, – juokėsi laidos vedėjas.

Tik pradėjęs atostogauti, pirmiausia Marijus stengiasi gerai išsimiegoti. Vyras prisipažįsta nesąs ekstremalaus poilsio mėgėjas. Jam labiau patinka ramus pasivaikščiojimas pajūriu ir aplinkui tvyranti ramybė.

Apie nerealias atostogas svajojantis M.Žiedas ir pats netiki, kad šiemet pavyks nuvykti ten, kur daug saulės.. „Žinau, kad taip nebus. Tačiau nerealiai norėčiau nuvažiuoti į šiltuosius kraštus. Tai būtų įvykdyta programa maximum”. Realiausia, kad šias vasaros atostogas „Teleloto” vedėjas su šeima praleis Nidoje, tačiau ir tai bus tik rugpjūčio ar rugsėjo mėnesį. „Vis nepavyksta suderinti darbų”, – tvirtino M.Žiedas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.