„Alita” pristatė naują putojantį vyną „Alita Prosecco”

Nuolatos į naujų gėrimų kūrimą investuojanti akcinė bendrovė „Alita” rinkai pasiūlė naują rūšinį putojantį vyną „Alita Prosecco”.

„Prosecco” yra viena seniausių vynuogių rūšių per 200 metų auginama Italijos Veneto regiono kalvų šlaituose. Šiame krašte užaugintas vynuoges ir iš jų pagamintą vyną ypač vertina vynų žinovai.

Iš „prosecco” vynuogių pagamintas putojantis vynas „Alita Prosecco” yra šiaudų spalvos, pasižymi lengvu meliono ir citrusų skoniu. Vasaros metu putojantis vynas „Prosecco” yra populiariausias gėrimas Italijos kurortuose.

„Naujasis rūšinis putojantis vynas pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu. Tikimės, kad Lietuvoje šis putojantis vynas bus toks pat populiarus, kaip ir Italijoje”, – sako bendrovės „Alita” rinkodaros ir pardavimo direktorius Darius Vėželis.

Prieš daugiau nei 25 metus pradėjusi gaminti putojantį vyną šiuo metu „Alita” gamina jau 11 putojančio vyno rūšių.

Šiais metais į putojančio vyno prekės ženklo atnaujinimą ir pristatymą bendrovė „Alita” investuos apie 700 000 litų. Putojančio vyno ženklas atnaujinamas tikintis dar labiau sustiprinti bendrovės pozicijas šalies alkoholio rinkoje. Šių metų pirmąjį ketvirtį „Alita” užėmė 77,4 proc. šalies šampano ir putojančio vyno rinkos. Putojantis vynas – vienas seniausių bendrovės gaminamų gėrimų.

Pirmąjį šių metų ketvirtį putojantis vynas sudarė 24 proc. (skaičiuojant litais) visos bendrovės „Alita” apyvartos. Putojantis vynas eksportuojamas į Latviją, Didžiąją Britaniją, Airiją, Daniją, JAE, Ispaniją.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.