LNK „Pakeleiviai” – svečiuose pas krepšinio grandą Joną Kazlauską

LNK laidos „Pakeleiviai” vedėjos Giedrės Talmantienės gidu po Graikijos krepšinio pasaulį tapo Pirėjo „Olympiakos” vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas. Atėnuose garsus krepšinio specialistas Giedrei Talmantienei parodė, kaip treniruojasi ir gyvena Graikijos krepšinio žvaigždės.

„Jonas Kazlauskas Graikijoje yra tikra žvaigždė, jo pavardę žino net paprasti mažų miestelių gyventojai. Jie nelabai išmano, kas ir kur yra Lietuva, bet Joną Kazlauską žino. Krepšinis Graikijoje yra ne tik populiarus, bet ir pavojingas – Jonas mums papasakojo, kaip „Olympiakos” važinėja šarvuotu autobusu, lydimi policijos kortežo, o iš autobuso krepšininkai į sporto sales vedami pro gyvą policininkų užtvarą. Taip yra dėl didelės Pirėjo „Olympiakos” ir Atėnų „Panathinaikos” sirgalių priešpriešos”, – pasakojo Giedrė.

Jonas Kazlauskas „Pakeleivius” nusivedė į „Olympiakos” treniruotę. Po jos krepšinio arenoje sutikęs LNK filmavimo grupę lietuviškai pasisveikino Tajusas Ednis, buvęs „Žalgirio” ekipos gynėjas ir dabartinis „Olympiakos” įžaidėjas.

Kazlauskas pakvietė ir į savo vilą ant jūros kranto, kurioje gyvena su savo žaviąja žmona Otilija. Beje, Kazlauskai įsikūrę didelių „Olympiakos” gerbėjų viloje, kurią savininkai dažniausiai nuomoja savo mylimos komandos žvaigždėms.

Į svečius Jonas Kazlauskas LNK žurnalistus pakvietė įtemptą dieną – tarp dviejų „Olympiakos” rungtynių. Aprodęs namus ir lydėdamas žurnalistus į komandos treniruotę, Jonas netikėtai su savo žmona atsisveikino „Iki rytojaus!”. Pamatęs nustebusį „Pakeleivių” vedėjos veidą, „Olympiakos” treneris netruko paaiškinti, kodėl prieš svarbias varžybas nenakvoja namuose.

Jono ir Otilijos Kazlauskų idilė Atėnuose – „Pakeleiviuose” trečiadienį, birželio 21 dieną per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.