Beata Nicholson neįsivaizduoja atostogų be knygų

Nuolat keliaujančiai LRT laidų „Arti toli” bei „Kulinarinės kelionės” vedėjai Beatai Nicholson nuotykių netrūksta. Tačiau žurnalistė vis tiek tvirtina, kad puikiai paatostogauti galima ir savo kieme.
Beata pasakoja, kad keliaujant visuomet pasitaiko koks nors netikėtumas.

Besiruošdama atostogoms Portugalijoje žurnalistė viešbutį rezervavo parai anksčiau nei reikėjo. Tad nuo to karto Beata sako labai kuopščiai pradėjusi tikrinti visas datas.

„Šiaip esu apsižioplinusi ne vieną kartą. Kažkada atvažiavau į oro uostą skristi iš Londono į Vilnių pavėlavusi parą”, – juokėsi B.Nicholson.

Laidų vedėja prisipažįsta neįsivaizduojanti atostogų be knygų. „Nėra turbūt didesnio malonumo pasaulyje kaip gulėti išsitiesus prieš saulę ir skaityti gerą knygą”, – tvirtina ji.

Kartu su vyru Tomu Beata mėgsta atostogauti aktyviai. Tačiau būtinai randa laiko ir patinginiauti paplūdimyje. „Esu didelė saulės ir paplūdimių mėgėja, bet vien tik paplūdimio man paprastai negana”, – šypsosi žurnalistė.

Paskutinės Beatos atostogos buvo Sicilijoje ir Amerikoje. „Tai tokios išėjo ne labai paplūdiminės, bet tikrai labai geros”, – sakė moteris.

Sicilijoje B.Nicholson mėgavosi pasakiško grožio miesteliais, dangiško skonio ledais ir net buvo ant Etnos ugnikalnio. O rudenį atostogaudama JAV važinėjo plačiais Amerikos keliais „Harley-Davidson” motociklu ir valgė labai jau dosnių porcijų maistą.

Beata tvirtina, kad atostogos, vienaip ar kitaip, yra „jėga”: „Ir nebūtina važiuoti toli ar į kokią labai egzotišką šalį, galima labai smagiai paatostogauti ir savo kieme. Svarbiausia įsijausti į atostogų nuotaiką”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.