Dainininkas tikisi vestuvėmis savo gerbėjų nesupykdęs

Roko operoje „Romeo ir Džuljeta” su būsimąja žmona susipažinęs žinomas panevėžietis dainininkas Swajus aukso žiedus sumainė šį savaitgalį, tačiau prisipažino šeimos norėjęs jau seniai
Sutuoktuvių proga 25-erių metų panevėžietis dainininkas savo jaunajai žmonai Deimantei Bajaraitei sukūrė dainą.

„Tai tarsi priesaika jai”, – sakė geriausio 2005 metų Panevėžio atlikėjo titulą „JP muzikiniuose apdovanojimuose” pelnęs Swajus.

Staigmena nuotakai – daina – turėjo būti atlikta bažnyčioje. Tačiau kilus keblumams Deimantė jai skirtą kūrinį, kurį vyras atliko akompanuodamas gitara, išgirdo tik po sutuoktuvių ceremonijos.

Kol kas daugiau niekas naujosios Swajaus dainos nėra girdėjęs, tačiau dainininkas ketina ją atlikti per miesto gimtadienį.

Paklaustas apie vestuvių pokylį, Swajus vakar PB sakė jį vykus gimtojoje Raguvoje – malūne.

„Vestuvės buvo tradiciškos. Dalyvavo apie šimtas svečių – daugiau giminių nei draugų, nes mūsų giminė labai plati. Tuo pačiu buvo ir vestuvės, ir „giminės balius”, – juokavo dainininkas.

Su būsimąja žmona 19-mete Deimante Bajaraite Swajus susipažino dainuodamas roko operoje „Romeo ir Džuljeta”.

„Deimantė buvo šokių studijos šokėja. Draugavome apie metus. Seniai norėjau šeimos, nes man tai didelė vertybė. Pagaliau sutikau žmogų, su kuriuo galėjau savo svajonę įgyvendinti”, – prisipažino žinomas Panevėžio atlikėjas ir atskleidė svajojantis apie gausią šeimą – norėtų auginti bent tris vaikus.

Po vestuvių kartu pradėję gyventi jaunavedžiai užgriūvančius buities darbus dalijasi perpus.

„Vienas vakarienę gaminame, kitas indus plauname, – šypsosi atlikėjas. – Kol kas keistai jaučiuosi, nes yra žmogus, kuriam pasisakau, kur išeinu ar kada grįšiu. Anksčiau išeidavau, pradingdavau dviem paroms ir galvos nesukdavau… O dabar norisi grįžti namo”.

Paklaustas, ar nebijojo vestuvėmis nuliūdinti savo gerbėjų, Swajus buvo atviras: „Viliuosi, kad nuliūdinau, bet supykdyti nenorėjau. Reikia kažkaip ir asmeninį gyvenimą tvarkyti, o šeimos labai norėjau”.

Kalbėdamas apie kūrybinius planus atlikėjas prisipažino, kad pasiruošimas vestuvėms buvo juos šiek tiek pristabdęs. Dabar Swajus ketina daug ką keisti ir rimčiau kibti į darbą, iš kurio tikisi konkretesnių rezultatų bei įvertinimo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.