„Urvinis žmogus” pradeda vasaros sezoną

„Urvinis žmogus” renkasi atostogų ritmą ir žada daug smagių akimirkų gerbėjams iš visos Lietuvos

Jau birželio 16 dieną prasidės komedijos „Urvinis žmogus” gastrolės pajūryje. Spektakliai vyks Palangos klube „Laukinių vakarų salūnas” ir Nidos kultūros centre „Agila”. Iš viso iki rugpjūčio pabaigos dviejuose didžiausiuose pajūrio kurortuose komedija bus parodyta 18 kartų, o scenoje vaidins du urviniai – Dainius Kazlauskas ir Darius Meškauskas.

Be to, reaguojant į daugybės žiūrovų prašymus, visą vasarą „Urvinis žmogus” taip pat liks Vilniaus bei Kauno scenose: Vilniaus klube „New York” ir Kauno klube „Oazė” spektaklis kiekvieną mėnesį bus rodomas po 2-3 kartus. Čia taip pat vaidins Kazlauskas ir Meškauskas.

„Paskatinti pernykštės sėkmės, kai į visus spektaklius kurortuose susirinkdavo pilnos salės, „urvinio” vasaros gastroles pajūryje organizavome ir šįmet. Kita vertus, iki pat rudens į spektaklius kviesime ir dviejų didžiausių šalies miestų publiką, nes susidomėjimas čia yra milžiniškas”, – sakė komediją „Urvinis žmogus” Lietuvoje pastačiusios renginių agentūros „Baltic Music” direktorius Simonas Keblas.

Komedija „Urvinis žmogus”, Lietuvoje debiutavusi 2005 metų sausio mėnesį, yra vienas populiariausių teatro projektų šalyje. Vienintelis spektaklio herojus – standartinis ir tipiškas vyras – scenoje stengiasi aiškintis, kodėl nuo pat urvinio žmogaus laikų vyrai ir moterys kalba ta pačia kalba, bet taip dažnai lieka vienas kito nesupratę.

Šį rudenį komedijos gerbėjai sulauks siurprizo: naujojo sezono pradžioje į sceną išeis naujas „urvinis”. „Tai žinomas aktorius, sukursiantis ryškaus charakterio „urvinį”, tačiau kol kas jo vardas – paslaptis”, – sakė Keblas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.