Baikerių šventę lydėjo nelaimės

Šeštadienį Kauno gatvėse, kuriose karaliavo baikerių fiestos dalyviai, užregistruoti du skaudūs eismo įvykiai. Juose gana rimtus sužalojimus patyrė du motociklininkai ir vieno jų keleivė. Dar vienas eismo įvykis, kuriame nukentėjo du žmonės, užregistruotas S.Dariaus ir S.Girėno aerodrome.

Apie pusę vienuolikos ryto Žemaičių plento ir Baltų prospekto nereguliuojamoje sankryžoje susidūrė automobilis „VW Passat” ir motociklas „Honda”, kuriuo važiavo jaunuolių pora. Pirminiais duomenimis, nelaimės kaltininkas – lengvąjį automobilį vairavęs penkiasdešimtmetis iš Jonučių, įvažiavęs į sankryžą iš šalutinio kelio. Teigiama, kad rimtus sužalojimus patyrė ir motociklą vairavęs dvidešimt vienerių metų Marius M. iš Savanorių prospekto ir jo dvidešimt ketverių metų keleivė Marina P. Abu greitosios medikai pristatė į Kauno medicinos universiteto klinikas (KMUK).

Apie pirmą dienos dar šiurpesnis susidūrimas, kuriame nukentėjo motociklininkas, užregistruotas nereguliuojamoje Žiemgalių ir Naujakurių gatvių sankryžoje. Jo kaltininke, pirminiais duomenimis, laikoma dvidešimt šešerių metų Sargėnų gyventoja, kurios vairuojamas „Renault 19”, sukdamas į kairę, nedavė kelio motociklui „Yamaha”. Pastarąjį vairavęs dvidešimt septynerių metų Arminas K. iš Baltų prospekto buvo priverstas staigiai stabdyti, nukrito ant lengvojo automobilio dangčio, o nuo šio – ant gatvės grindinio. Dėl patirtų sužalojimų motociklininkas atsidūrė KMUK centrinėje reanimacijoje. Pirminiais duomenimis, sutrupintas raktikaulis, lūžę šonkauliai, teko pašalinti vieną iš vidaus organų.

Neatmetama, kad šalia oficialių šių nelaimių fabulų egzistuoja ir šalutinis fonas – greičiai, kuriais tądien po miestą lakstė baikerių šventės dalyviai.

Apie šeštą vakaro S.Dariaus ir S.Girėno aerodrome motorolerį vairavęs dvidešimt trejų metų jaunuolis partrenkė trisdešimt dvejų metų moterį. Pirminiais duomenimis, abu nukentėjusieji šio susidūrimo metu buvo šventės žiūrovai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.