Traumuotą D.Cisse keičia S.Govou

Prancūzijos rinktinei netekus puolėjo Djibrilo Cisse, jo vietą užims Sidney Govou iš Liono „Olympique”.

D.Cisse trečiadienį rungtynėse su Kinija lūžo koja. Puolėjas dėl panašios traumos turėjo praleisti didžiąją dalį 2004-2005 metų sezono.

Prancūzų lyderis Thierry Henry krimtosi dėl draugo nelaimės: „Djibrilui tai tikrai blogas metas, kaip ir mums bei jo šeimai. Bus sunku negalvoti apie tai per rungtynes”.

26 metų S.Govou panašiomis aplinkybėmis pateko ir į 2004 metų rinktinę. Tuomet jis pakeitė traumą patyrusį Ludovicą Giuly. Pastarasis šiemet iškovojo UEFA Čempionų lygos trofėjų su „Barcelona”, tačiau treneris jo nepakvietė į rinkinę.

Rinktinės veteranas Lilianas Thuramas žurnalistams sakė, nors D.Cisse negalės bėgioti aikštėje ir mušti įvarčių, tačiau jis bus rinktinės draugų širdyse.

D.Cisse bičiulis Florentas Malouda pridūrė, kad tai buvo smūgis visai komandai. „Liūdna. Jis vos spėjo atsigauti po kairės kojos lūžio, kai neatlaikė dešinės kaulas, – sakė jis. – Mes turim jam padėti, nes Djibrilui dabar bus tikrai sunkus metas”.

Traumuotą D.Cisse guodė ir pats Prancūzijos prezidentas Jacques Chiracas, paskambinęs futbolininkui į ligoninę. J.Chiracas būdamas stadione savo akimis matė, kaip žaidėjas gavo traumą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.