G.Gattuso turėtų praleisti pirmuosius du susitikimus

Italijos rinktinės saugas Gennaro Gattuso (Ivan Gennaro Gattuso) dėl užsitęsusios šlaunies traumos nerungtyniaus dvi savaites ir turėtų praleisti pirmąsias dvejas Pasaulio čempionato rungtynes Vokietijoje.

Iš pradžių buvo manyta, kad saugas nežais tik pirmųjų rungtynių prieš Ganos rinktinę, tačiau panašu, kad jis turės praleisti ir antrąjį mačą prieš JAV vienuolikę. Tikimasi, kad žaidėjas spės atsigauti trečiosioms rungtynėms prieš Čekiją.

„Esu labai nusivylęs, praleisti dvejas rungtynes man yra tiesiog per daug. Aš nesu prietaringas, bet manau, kad mane kažkas prakeikė,” – nusivylimo neslepė futbolininkas.

„Vyksiu į Pasaulio čempionatą net tuo atveju, jeigu man teks prisirišti prie komandos autobuso,” – juokavo kovingasis žaidėjas.

Italijos rinktinės treneris Marcello Lippi taip pat pareiškė neketinąs pakeisti žaidėjo.

„Jis bus pakeistas tik aikštelėje, bet ne komandoje, G.Gatusso lieka su mumis ir aš tikiuosi jis pasveiks kaip įmanoma greičiau.”

Deja, tai ne vienintelis praradimas Italijos komandoje – gynėjas Gianluca Zambrotta taip pat turės praleisti pirmąsias rungtynes prieš Ganos rinktinę.

Vienintelė gera žinia ta, kad po trijų mėnesių pertraukos dėl kulkšnies traumos prie komandos turėtų prisijungti saugas Francesco Totti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.