„Labas Extreme Jam 2006” sezono atidarymas padės pajusti gatvės gyvenimo ritmą

Šį šeštadienį, birželio 10 dieną prie Vilniaus Baltojo tilto adrenalino mėgėjus suburs tarptautinės ekstremalų varžybos „LABAS Extreme Jam 2006”. Renginio metu virs tikras gatvės ekstremalų gyvenimas: triukus demonstruos geriausi Lietuvos ir užsienio ekstremalai, o gatvės pulsą padės pajusti kiečiausi šalies DJ ir muzikantai.

„LABAS Extreme Jam 2006” sezono atidaryme netrūks naujovių – pirmą kartą gatvės nuotaiką palaikys gyvo „beat-box” ritmas bei „break-dance” šokėjai, kurie šoks pagal gyvą, vien lūpomis išgaunamą muziką. O viena iš renginio intrigų taps graffiti mėgėjų pasirodymai: jie apipieš specialiai tam skirtą autobusą. Jau tradiciniu tapusį renginį organizuoja telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva” išankstinio mokėjimo paslauga „Labas” kartu su ekstremalaus sporto klubu „Iksas”. „Labas Extreme Jam 2006” – septintasis jų organizuojamas ekstremalaus sporto renginys.

„Daugybė puikių idėjų gimsta tiesiog gatvėje, tad nusprendėme jomis pasidalinti su visais ekstremalaus sporto, muzikos, šokio ar graffiti gerbėjais. „LABAS Extreme Jam 2006″ renginyje tikimės atskleisti tikrą gatvės gyvenimą – tokį, koks jis verda didmiesčių kiemuose ir aikštėse atėjus šiltajam metų sezonui”, – sakė „Bitės Lietuva” Privačių klientų marketingo direktorius Paulius Dambrauskas.

„Labas Extreme Jam 2006” sezono atidarymo renginyje dėl geriausiųjų vardų susirungs riedučių, riedlenčių ir BMX dviračių sporto mėgėjai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš užsienio. Ekstremalų kovos užvirs jau nuo 12.30 valandos, o nugalėtojų apdovanojimai numatyti 16.50 valandą. Muzikos foną pasirodymams kurs geriausias hip-hop DJ Lietuvoje DJ Mamania, o renginį ves Marius Šmitas.

Į tradicines ekstremalų rungtynes atvyks ir gerai žinomos ekstremalaus sporto žvaigždės. Tarp jų – daugelio tarptautinių riedučių varžybų prizininkas iš Rusijos Lionia Kamburovas.

„Street life” kultūra Lietuvoje vis labiau populiarėja, todėl šiemet be ekstremalų varžybų vyks ir daugybė kitų reginių, kuriuos vienys gatvės stilius. Kaip ir kiekvienas „Labas Extreme Jam” renginys, šis taip pat nestokos naujovių”, – sakė ekstremalaus sporto klubo „Iksas” atstovas Giedrius Skrebutėnas.

Šių metų renginyje žiūrovai galės stebėti ir išskirtinį graffiti mėgėjų pasirodymą – jie apipieš specialiai tam skirtą autobusą. Vėliau šį autobusą bus galima išvysti įvairių šalies miestų gatvėse. Planuojama, kad autobusas „transportuos” ekstremalus į kitus Lietuvos miestus, kuriuose vyks ekstremaliam sportui skirti renginiai. „Lietuvoje to dar niekas nedarė, tad mes būsime pirmieji. Šiuo žingsniu siekiame paskatinti jaunimą piešti tik ten, kur tai daryti galima”, – teigė G. Skrebutėnas.

„LABAS Extreme Jam 2006” gatvės ritmą kvies pajusti ir „Street life” idėją palaikantys muzikos atlikėjai ir grupės – „sdh band” su „pushu & def one” bei grupė SEL.

„LABAS Extreme Jam 2006” sezono atidarymo programa:

12.30 Bandymas: riedlentės, riedučiai, BMX dviračių sportas
14.00 Pasirodymas: riedučiai ir riedlentės
14.10 „sdh band” ir „pushaz&def one”
14.40 Finalas: riedlentės, riedučiai, BMX dviračių sportas
16.10 Pasirodymas: riedučiai ir riedlentės
16.20 Grupė SEL
16.50 Apdovanojimai

Jeigu lis, renginys įvyks sekmadienį, birželio 11 dieną, tuo pačiu metu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , , .

1 atsiliepimas į "„Labas Extreme Jam 2006” sezono atidarymas padės pajusti gatvės gyvenimo ritmą"

  1. juliasas

    man jis patiko nes dalyvavau pats 🙂 :H

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.