Nusikaltėliai pametė pavogtą seifą

Klaipėdos vagys, bandę iš parduotuvės nugvelbti seifą su brangia technika, galėtų pretenduoti į žiopliausių nusikaltėlių titulą

Praėjusią naktį vagys kėsinosi pavogti seifą iš vienos telekomunikacijos bendrovės. Tačiau bėgdami iš nusikaltimo vietos, jie seifą pametė ir nieko nepešę nuvažiavo sau.

Klaipėdoje antradienio naktį, apie 4 valandą, vagys, išdaužę vienos telekomunikacijų bendrovės vitriną, Taikos pr. 66 a, automobiliu įvažiavo į saloną ir į bagažinę įtempė seifą.

Tačiau mėgindami bėgti nusikaltėliai savo laimikį pametė – seifas tiesiog iškrito iš neuždarytos mašinos bagažinės. Pareigūnai jį rado vos už kelių metrų nuo parduotuvės. Manoma, kad įsilaužėliai, pamatę, jog grobis iškrito, nusprendė nebegaišti laiko ir spruko, vengdami susidūrimo su policija.

Pareigūnai išsiaiškino, kad vagys į parduotuvės vitriną įvažiavo automobiliu „Volkswagen Passat”, kuris iš vieno daugiabučio kiemo buvo pavogtas dar gegužės mėnesį. Netrukus minėtas automobilis rastas netoli nuo nusikaltimo vietos – Nidos g. 1-ojo namo kieme.

Parduotuvę saugojo apsaugos policija. Vagims įvažiavus į vitriną signalizacija suveikė iš karto. Pareigūnai į įvykio vietą atvyko po keturių minučių, tačiau nusikaltėlių nebesutiko, tik rado pusiaukelėje pamestą seifą.

Policijoje dėl minėto įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vagys kol kas nenustatyti.

Parduotuvė, nors ir atgavo seifą, kuriame buvo keli nešiojamieji kompiuteriai, dokumentai ir nauji mobiliojo ryšio telefono aparatai, sako skaičiuojanti patirtus nuostolius. Manoma, kad brangios prekės, buvusios seife, šiam krentant iš automobilio, galėjo būti mechaniškai pažeistos. Nuostoliai tikslinami.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.