Futbolas – svarbiau už viską!

Visiems vyrams šias gyvybiškai svarbias taisykles ir rekomendacijas primygtinai siūloma išplatinti žmonoms, draugėms, mamoms, seserims, dukroms ir t. t. (visoms moterims). Tai privaloma padaryti iki penktadienio.

Taisyklės:

1. Nuo birželio 9 iki liepos 9 dienos privalai skaityti laikraščių sporto puslapius, kad žinotum, kas vyksta pasaulio čempionate, ir galėtum dalyvauti pokalbiuose. Jeigu to nepadarysi, visi į tave kreivai žiūrės arba išvis ignoruos. NESISKŲSK, jei niekas nerodys jokio dėmesio.

2. Per pasaulio čempionatą televizorius turi būti vien mano ištisą parą. Jokios išimtys negalioja. Jei bent akies krašteliu žvilgtelėsi į nuotolinio valdymo pultą, prarasi ją (akį).

3. Jeigu vykstant futbolo rungtynių transliacijai tau reikės pereiti vietą priešais televizorių, šliaužk tyliai – nesupyksiu. Jei nuspręsi atsistoti nuoga šalia televizoriaus, iš anksto pasirūpink drabužiais, nes neturėsiu laiko tavęs peršalusios vežti pas gydytoją ar kitaip rūpintis iki liepos 9 dienos.

4. Per rungtynes būsiu aklas, sustingęs ir nereaguosiu į aplinką, nebent prireiks įsipilti alaus į bokalą ar ko nors užkąsti. Jei tikiesi, jog tavęs klausysiuosi, atidarysiu duris, atsiliepsiu telefonu ar pakelsiu parkritusį vaiką, matyt, esi išsikrausčiusi iš proto, nes to tikrai nebus.

5. Būtų gerai, jei pasirūpintum, kad šaldytuve visada rasčiau bent dvi pakuotes šalto alaus ir įvairių kramtomų dalykų. Ir prašyčiau nerodyti visokių kvailų grimasų, kai stebėti futbolo rungtynių pas mane ateis draugų. Už tai leisiu žiūrėti televizorių nuo 12 iki 16 val., aišku, jei tuo metu nebus kartojamas mačas, kurį stebuklingai praleidau vakar.

6. Prašau, prašau, prašau!!! Jei matysi mane liūdną dėl kurios nors komandos nesėkmės, NESAKYK: „Neišgyvenk, tai tik žaidimas!” arba „Nesijaudink, jie laimės kitą kartą!” Jeigu tai pasakysi, tik dar labiau supyksiu, o ir mylėsiu tave mažiau.

7. Leisiu sėdėti šalia, kartu žiūrėti vienerias rungtynes ir kalbėti per jų pertrauką arba tuo metu, kai rodo reklamą, jeigu po pirmo kėlinio rezultatas man bus malonus. Primenu: VIENERIAS rungtynes. Nesinaudok pasaulio čempionato posakiu „Leidžiame laiką kartu”.

8. Įvarčių kartojimas labai svarbus dalykas. Na ir kas, ar juos jau mačiau, ar ne. Noriu išvysti vėl. Daug kartų.

9. Pasakyk visiems draugams, kad nerengtų JOKIŲ vaikiškų švenčių, kuriose turėčiau dalyvauti, nes:

a) neisiu,

b) neisiu,

c) neisiu.

10. Jei draugas pakvies mus sekmadienį žiūrėti rungtynių pas jį, būsime ten akimirksniu.

11. Pasaulio čempionato apžvalgos vidurnaktį yra tokios pat svarbios kaip ir rungtynės. Net nesumanyk ištarti: „Bet juk tai jau matei… Kodėl neįjungus kanalo, kurį galėtume žiūrėti visi?” Atsakymas bus toks: „Žiūrėk į antrą taisyklių punktą”.

12. Žodžių: „Ačiū Dievui, pasaulio čempionatas rengiamas tik kas 4 metus” ir panašių geriau nė nesakyk, nes turiu jiems imunitetą. Juk kasmet vyksta Čempionų lyga, Italijos, Ispanijos, Anglijos futbolo pirmenybės ir daug kitų be galo svarbių turnyrų.

Ačiū už bendradarbiavimą ir supratimą.

Išsigelbėjimas moterims

Vienas britų viešbutis siūlo prieglobstį vadinamosioms futbolo našlėms, norinčioms pasislėpti nuo pasaulio čempionato. Bet kuris įstaigos svečias, nugirdęs kokį nors darbuotoją „tariant tą žodį iš „f” raidės”, nemokamai gaus taurę šampano. „Užsakymai pradeda plūsti”, – sakė viešbučio „Linthwaite House”, įsikūrusio Šiaurės Anglijoje, turistų pamėgtame vaizdingame ežerų krašte, vadybininkas Mike’as Bevansas.

Čia iš laikraščių bus išimami priedai apie sportą, o vietoj nesibaigiančių rungtynių transliacijų svečiai galės žiūrėti tokius romantiškus filmus kaip „Graži moteris”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.