DHL tapo pagrindiniu „Air France Industries” logistikos partneriu

Pasaulinė skubaus gabenimo ir logistikos lyderė DHL išplėtė bendradarbiavimą su oro bendrovių priežiūros ir aviacijos įrangos remonto viena rinkos lyderių „Air France Industries”. Anksčiau buvusi atsakinga už „Air France Industries” atsarginių dalių logistiką, o nuo šiol DHL rūpinsis ir aeronavigacijos dalių paskirstymu bei pristatymu Europos rinkoje.

„DHL pasiūlė pilnai integruotus logistikos sprendimus, kuriuos įgyvendins kompetentinga komanda. „Air France Industries” poreikiai yra labai įvairiapusiai, įskaitant sunkiasvorių ir negabaritinių krovinių gabenimą. Mums buvo labai svarbu turėti vieną paslaugų teikėją, kurio pajėgumai ir patirtis leistų valdyti didelius krovinių srautus, o būtent tai mums galėjo užtikrinti DHL”, – sakė „Air France Industries” logistikos paslaugų pirkimo vadovė Emilie Quemeneur.

DHL ir „Air France Industries” partnerystė apims platų spektrą – pradedant skubiu nedidelių siuntų gabenimu ir baigiant specifinių logistikos paslaugų teikimu. Būdama atsakinga už „Air France Industries” atsarginių dalių logistiką Europoje, DHL kiekvieną mėnesį paskirsto ir pristato apie 1000 eksportuojamų siuntų ir apie 800 importuojamų siuntų.

„Jau daugelį metų bendradarbiavome su Nyderlandų oro pervežimų bendrove KLM. Sėkminga ligšiolinė partnerystė su KLM lėmė, kad mums buvo patikėtos ir „Air France” padalinio logistikos operacijos. Dabar, atsižvelgdami į konkrečius „Air France Industries” poreikius, esame pasiruošę išplėsti mūsų teikiamų paslaugų apimtį”, – teigė „DHL Express” Prancūzijos padalinio pardavimų vadovas Sebastienas Grasas.

Kompanijai „Air France Industries” paslaugas teiks trys DHL padaliniai – „DHL Express”, „DHL Exel Supply Chain” ir „DHL Global Forwarding”. DHL padalinys „DHL Global Forwarding” bus atsakingas už sunkiasvorių ir negabaritinių krovinių, kurių ilgis viršija standartinį 3-4 metrais, bei krovinių, kurių pervežimą reglamentuoja specialūs reikalavimai (baterijų, toksiškų arba degių produktų), gabenimą. DHL padalinys „DHL Exel Supply Chain” teiks platų logistikos paslaugų spektrą, įskaitant sandėliavimą, užsakymų tvarkymą ir specializuotas prekių rūšiavimo paslaugas.

Pasak „DHL Global Forwarding” produktų vadovo Davido Sutherlando, pasinaudojus kompanijos patirtimi ir žiniomis gabenti nestandartinius krovinius, bus teikiamos specializuotus „Air France Industries” poreikius atitinkančios paslaugos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.