Pirmąjame „Coca–Cola savaitgalio lygos” ture Kaune įvarčius mušė ir dukros, ir mamos

Praėjusį šeštadienį iš Vilniaus į Kauną persikėlusi „Coca-Cola savaitgalio lyga” sulaukė 25 komandų. Tarp gausiai susirinkusių futbolo aistruolių savo komandą subūrė Lietuvos futbolo rinktinės trenerio asistento Raimondo Statkevičiaus šeima ir užėmė pirmąją vieta iki 10 metų amžiaus grupėje, o komandai net kelis įvarčius pelnė ekipos kapitonė aštuonmetė Roberta Statkevičiūtė ir jos mama Daiva.

„Kaunas myli futbolą. Džiaugiamės gausiu žaidėjų būriu, geru oru ir puikia nuotaika.” – sako Jorūnė Juodžbalytė, UAB „Coca-Cola HBC Lietuva” viešųjų ryšių ir komunikacijos vadovė.

Kauno dirbtinos dangos futbolo manieže pergalės siekė 10 komandų iki 10 metų amžiaus grupėje ir 15 komandų iki 14 metų.

Iki 10 metų amžiaus grupėje nugalėtojais tapo Robertos vardu pavadinta Statkevičių šeimos komanda „Roberta ir Co” per 5 rungtynes pelniusi 6 įvarčius ir surinkusi 9 taškų.

Nedaug nuo jų atsiliko komanda „Winners” surinkusi 7 taškus ir užėmusi antrąja vietą.

Pasak Raimondo Statkevičiaus, jų šeimos ekipa žada mesti iššūkį kitoms komandoms ir kituose „Coca-Cola savaitgalio lyga” susitikimuose bei neužleisti nugalėtojų pozicijos.

Iki 14 metų amžiaus grupėje nugalėtojais tapo komanda „Jaunieji talentai”. Ši komanda sumušusi 15 metrų baudinius bei nugalėjusi „Roberta ir CO” komandą, tapo ir absoliutus dienos nugalėtojas. Antrą vietą šioje amžiaus grupėje užėmė komanda iš Simno „Ežiai”.

Jau trečiąjį savaitgalį iš eilės „Coca-Cola savaitgalio lyga” sulaukia nuolatinių komandų, kurios neketina draugiškų varžybų praleisti ir kituose Lietuvos miestuose. Aktyviausios komandos „Viesulai” ir „Dainava” iš Alytaus, „TM-Solution” ir „MTG Soccer” iš Vilniaus dalyvavo visuose buvusiuose turnyruose.

„Coca-Cola savaitgalio lyga” futbolo turą per Lietuvą antrus metus iš eilės rengia kompanija „Coca-Cola”, Lietuvos futbolo federacija, Visuomenės sveikatos ugdymo centras ir šiais metais prie projekto prisidėjusi „Nike”.

Draugiškose futbolo rungtynėse tikruose stadionuose, teisėjaujant profesionaliems teisėjams dalyvauti gali kiekvienas, subūręs 2 suaugusiųjų ir 3 vaikų (iki 14 metų amžiaus) komandą.

Pirmąjį „Coca-Cola savaitgalio lygos” šeštadienį su savo sūnumis pažaisti futbolo atvyko renginio globėjas, ilgametis Lietuvos futbolo rinktinės saugas Raimondas Žutautas. Tikimasi, kad kituose miestuose savo komandą suburs ir prie futbolo aistruolių prisijungs Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius.

Sekantis futbolo turas „Coca-Cola” savaitgalio lyga” birželio 10 d. ir vėl vyks Kauno futbolo maniežo aikštelėje, Aušros g. 42 d. Renginio pradžia 11 valandą.

Birželio 18 d. „Coca-Cola” savaitgalio lyga” išvyks į Alytų, birželio 24 d. – į Marijampolę, liepos 2 ir 8 d. – Panevėžį. Liepos 15 ir 22 dienomis turnyras baigsis Klaipėdoje.

Dalyviai į renginį gali registruotis internete (www.coca-cola.lt) ir nemokamu telefonu (8800 26533).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.