Šalies verslininkai įsigyti bilietus į verslo konferencijas galės ir prekybos centruose

Nuo šiol įsigyti bilietus į aktualias verslo konferencijas galima ir internetu ar net prekybos centruose. Tokią naujovę rinkoje pasiūlė konferencijų organizatorė „Baltijos vadovų konferencijos” (BVK) ir bilietų platinimo bendrovė „Tiketa”. Pirmasis renginys, į kurį bilietai bus platinami „Tiketa” tinkle visoje Lietuvoje, – jau birželio 15 dieną įvyksianti konferencija „Tavo veidas”, skirta krizės prevencijai ir valdymui.

„Konkurencinga rinka nepalieka verslininkams nė vienos laisvos darbo dienos minutės, todėl apmaudu, kad dėl įtemptos dienotvarkės dažnai nespėjama sutvarkyti kitų, verslui ne mažiau svarbių reikalų. Tad vadovaudamiesi žinomu posakiu, kad jei Mahometas neina pas kalną, kalnas ateina pas Mahometą, siūlome patogią naujovę – įsigyti bilietus į verslui naudingas konferencijas bet kuriame mieste ir bet kuriuo paros metu”, – sako BVK direktorė Daiva Vilkelytė.

Nusipirkti bilietus į BVK organizuojamas konferencijas šalies gyventojai internetu galėjo ir anksčiau. Dabar juos galima įsigyti ir bet kuriame iš daugiau kaip 30 „Tiketos” bilietų platinimo vietų, veikiančių visoje šalyje, arba, apmokėjus internetu, atsispausdinti paprastu spausdintuvu tiesiog savo biure. Rezervuoti bilietus verslininkai galės ir paskambinę trumpuoju numeriu 1653.

„Džiaugiamės, jog bendradarbiaudami su BVK, savo klientams pasiūlysime dar daugiau renginių, į kuriuos bilietus galima įsigyti pačiais patogiausiais būdais”, – sakė bendrovės „Tiketa” generalinis direktorius Ernestas Kačerauskas. Pasak jo, BVK – pirmasis verslo konferencijas organizuojantis bendrovės partneris, kurių ratą, atsižvelgiant į klientų poreikius, planuojama plėsti ir ateityje.

Išbandyti modernų bilietų užsakymo būdą klientai gali jau dabar. Birželio 15 dieną įvyks BVK konferencija „Tavo veidas”, kurioje patyrę pasaulio krizių valdymo specialistai ir didžiausių pasaulio viešųjų ryšių tinklų atstovai pristatys krizės prevencijos ir valdymo temas, reputacijos svarbą ir jos išsaugojimo galimybes. Įsigyti bilietus verslininkai gali iki birželio 13 dienos.

Pasak D. Vilkelytės, verslo pavyzdžiai rodo, kad gerai su krizėmis susidorojo tos kompanijos, kurios savo įvaizdžiu rūpinasi kasdien. „Tai patvirtina ir pasaulio specialistų patirtis, teigianti, kad pirmoji krizės prevencijos priemonė yra gera ir nesumeluota reputacija”, – sako BVK direktorė Daiva Vilkelytė.

„Baltijos vadovų konferencijos” organizuoja konferencijas bendrovių ekspertams ir vadovams. Bendrovės akcininkė ir strateginė partnerė daugiau kaip 10 metų rinkoje veikianti Estijos kompanija „Baltic Management Conferences” yra viena didžiausių konferencijų įmonių vadovams ir ekspertams organizatorių Baltijos šalyse. BVK konferencijose yra dalyvavę garsiausi pasaulio verslo, rinkodaros, personalo atrankos ir ugdymo, skirtingų prekės ženklų teorijų specialistai.

„Tiketos” bilietų prekybos taškai veikia septyniuose didžiausiuose Lietuvos miestuose: „Iki” parduotuvėse, dideliuose prekybos ir laisvalaikio centruose. Modernią bilietų platinimo sistemą, aprūpintą visų bilietų pardavimo paslaugų paketu, „Tiketa” įdiegė 2004-ųjų pabaigoje. Savo galimybėmis unikali bilietų platinimo sistema sukurta pagal sėkmingai užsienyje veikiančius pavyzdžius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.