Plėšikus nuo areštinės išgelbėjo amžius

Užvakar su Klaipėdos 3-iuoju policijos komisariato veikla išsamiau susipažino du 11 metų paaugliai, įtariami draugo sumušimu ir vagyste. Po apklausos jie paleisti – skirtingai nuo benamio sumušimu įtariamo septyniolikamečio. Šis uždarytas į areštinę.

Prieš dvi savaites į policiją kreipėsi 33 metų Debreceno gatvės gyventoja Ina G. bei pranešė, kad jos 12-metį sūnų namuose sumušė trys iš matymo pažįstami paaugliai. Išeidami jie pagrobė du mobiliuosius telefonus bei nešiojamą CD grotuvą. Žala – 800 litų.

Manoma, jog kiemo draugus į namus parsivedęs 12-metis galėjo juos pavaišinti alkoholiniais gėrimais, o pastarieji išeidami netyčia pasisavinę ir jo daiktus.

Smegenų sukrėtimą patyręs nukentėjusysis, kuriam sumuštas ir pilvas, gydytas Klaipėdos vaikų ligoninės Reanimacijos skyriuje.

Užvakar 3-iajame PK dėl šio nusikaltimo apklausti du Baltijos prospekte gyvenantys vienuolikamečiai: Donatas V. ir Mindaugas K. Pas juos rasta ir dalis pavogtų daiktų. Areštinės jie išvengė dėl jauno amžiaus.

Prieš keletą dienų ties S. Daukanto gatvės 5 namu buvo užpultas nuolatinės gyvenamosios vietos neturintis neblaivus 37 metų Pavelas S. Anot vyriškio, jį be jokio preteksto sumušė keturi nepažįstami maždaug 16 metų jaunuoliai.

Nukentėjusysis lūžusį žandikaulį ir galvos žaizdas gydėsi Klaipėdos ligoninės Chirurgijos skyriuje.

2-ojo PK pareigūnai jau nustatė vieną iš užpuolikų. Pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo į areštinę uždarytas 17-metis Puodžių gatvės gyventojas Lukas B.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.