Minijos gatvėje maršrutinių taksi beveik neliks

Nuo liepos 1 dienos uostamiestyje keleivių nebeveš 1-ojo maršruto mikroautobusai.

Pasak šį maršrutą aptarnaujančios įmonės savininko Arūno Česnausko, pradėjus Minijos gatve važiuoti 9-ojo maršruto didiesiems autobusams, maršrutinių taksi pajamos smarkiai sumažėjo.

„Nieko nebeuždirbam, nebeišsilaikom. Žmonės išėjo dirbti į kitus maršrutus ir net į kitus darbus”, – sakė A. Česnauskas.

1-ojo maršruto autobusiukų vairuotojai susijungs su 12-ojo. Pastarieji dėl transporto priemonių stokos nespėdavo važinėti pagal tvarkaraštį, dėl to net buvo baustas maršrutą aptarnaujančios įmonės vadovas. Tikimasi, kad vežėjams susijungus gyventojai šio maršruto mikroautobusų jau sulauks pagal tvarkaraštį.

Pasak VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” direktoriaus Gintaro Neniškio, nuo liepos 1-osios planuojama „sutankinti” 1-ojo maršruto didžiųjų autobusų važiavimo tvarkaraštį. Reikėtų, jog dažniau važiuotų ir 9-ojo maršruto autobusai, kad keleiviai, kurie naudojasi viešuoju transportu, nepatirtų nepatogumų.

Iki liepos mėnesio 1-ojo maršruto mikroautobusai dar turėtų važiuoti pagal savo galimybes, tačiau, anot G. Neniškio, gyventojams jau patariama jų nelaukti.

Pasak jo, sudėtinga yra ir 4-ąjį bei 7-ąjį maršrutus aptarnaujančių maršrutinių taksi padėtis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.