„Pageidauju kambario nakčiai. Be tarakonų”

Jei kurorte nenorite savo nakvynės vietos dalytis su tarakonais ar kitais vabzdžiais, nepagailėkite primokėti keliomis dešimtimis litų daugiau.

Toks patarimas būtų tiems, kurie savaitgalį ketina praleisti Palangoje.

Nepatartina į kurortą traukti ir vienam, mat nežinia, su kuo būsite apgyvendinti viename kambaryje. „Vienišių pakelės butų nuomininkai vengia”, – paaiškino vienas laikinos nakvynės siūlytojų, kai „Vakarų ekspreso” reporteriai bandė derėtis dėl nakvynės kainos.

Atšilus orui, keliai Palangos link ir kurorto prieigos vėl nusėtos siūlančiųjų nakvynę. Dažniausiai kambariai siūlomi 2-3 žmonėms arba šeimoms. Kainos – 50-60 litų parai, visa kita lems jūsų derybų įgūdžiai.

Tiesa, teko girdėti ir pigesnių variantų – už 10-15 litų vienam žmogui. Bet, atrodo, tokie pasiūlymai – aštrių pojūčių mėgėjams. Anot vieno iš siūlančiųjų nuomotis kambarius, už tokią sumą nakvynę gali tekti dalytis su tarakonais arba miegoti verandoje.

Palangos turizmo informacijos centro direktorė Alla Valužienė netiki, kad už 10-15 litų įmanoma išsinuomoti tinkamą kambarį nakčiai.

Direktorė siūlė kreiptis į jų centrą, kur bus pasiūlyti nakvynės vietų adresai ir telefonai. Svarbiausia, kad tokia informacija teikiama nemokamai. Ir net paskutinę akimirką sumanęs išdumti į Palangą gali būti tikras, kad rasi, kur nakčiai priglausti galvą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.