Įteikti TV3 projekto „Vaikų balsas 2006” apdovanojimai

Vakar, birželio 1-osios – Tarptautinės vaikų gynimo dienos vakarą, 19 val. pilnutėlėje, nuo vaikų juoko ir dainų skambančioje „Utenos” pramogų arenoje Vilniuje įvyko gražia tradicija Lietuvoje tampančių vaikų rinkimų TV3 „Vaikų balsas 2006” finalas ir iškilminga apdovanojimų ceremonija. Stebuklinga burtų ir magijos šalimi tapusiuose apdovanojimuose dalyvavo daugybė muzikos, sporto, televizijos žvaigždžių, o didžiausiu ir garbingiausiu vakaro svečiu neabejotinai tapo „Vaikų metų žmogumi” išrinktas Lietuvos Respublikos prezidentas Valdas Adamkus.
Jau antrą kartą šalies vaikai galėjo patys siūlyti ir išsirinkti savo mylimiausius, mėgstamiausius, populiariausius dainininkus, dainininkes, sportininkus, dainas, knygas, filmus, žaidimus, muzikos grupes ir žmones. Tris mėnesius trukusiuose rinkimuose balsavo daugiau nei pernai – net 24 629 vaikai iš visos Lietuvos.
Specialias dainas ir pasirodymus „Vaikų balsas 2006” apdovanojimų ceremonijai paruošė Violeta Riaubiškytė su Vaidu iš „Dangaus”, Žilvinas Žvagulis su „Mokinukėmis”, Alanas Chošnau, Linas ir Simona, „Mango”, „NEO”, „69 danguje”, „Delfinai”, „Kastaneda”, „Raketa”, „Dangaus” dalyviai, popchoras „O-lia-lia”.
Scenoje, šokant spalvingiems fontanams, magiškiausiais triukais vaikus stebino garsiausi Lietuvos stebukladariai, pasakų ir filmų herojais persirengę šėlo beveik trys šimtai mažųjų šokėjų, gimnastų ir dainorėlių. Išdaigas krėtė ir garsenybės – „delfinas” Stano skraidė ant šluotos, gelbėtoja Agnė ryžosi itin aštriam triukui su kardais, o gelbėtoja Neringa net susidvejino. Apdovanojimus vedė mylimiausia 2005-ųjų metų vaikų dainininkė TV3 laidos vedėja burtininkė Violeta Riaubiškytė ir aštrialiežuviu kipšiuku virtęs Andrius Rožickas.
Šią smagią apdovanojimų ceremoniją TV3 rodys birželio 9 dieną, penktadienį, 20.00 val.
Vaikų rinkimų projekto TV3 „Vaikų balsas 2006” nugalėtojai: „Vaikų metų grupė”: „Mokinukės”; „Vaikų metų dainininkė”: Vilija; „Vaikų metų dainininkas”: Žilvinas Žvagulis; „Vaikų metų daina”: „Mažyti mielas” („Mokinukės”); „Vaikų metų sportininkas”: Žydrūnas Savickas; „Vaikų metų filmas”: „Ledynmetis 2” ; „Vaikų metų knyga”: J.K.Rowling „Haris Poteris ir netikras princas”; „Vaikų metų žaidimas”: „The Sims” ; „Vaikų metų profesija”: dainininkas; „Vaikų metų žmogus”: Jo ekscelencija Valdas Adamkus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.