„Skype” vartotojai galės naudotis nemokamais „Vapps” konferenciniais skambučiais

Šią savaitę pasaulinis balso paslaugų internetu ir konferencinių skambučių sprendimų infrastruktūros tiekėjas „Vapps” paskelbė apie savo iniciatyvą 100 milijonų registruotų „Skype” vartotojų teikti neribotus ir nemokamus konferencinius skambučius. Šia konferencinio ryšio paslauga prisijungę prie highspeedconferencing.com vienu metu galės naudotis iki 500 dalyvių. Prieš kelias savaites sužinoję naujieną apie nemokamus „SkypeOut” skambučius JAV bei Kanadoje, nuo šiol vartotojai galės džiaugtis ir nauja nemokama „Vapps” paslauga.
„”Skype” sukurtas žmonėms, norintiems laisvai bendrauti su kolegomis, šeimos nariais ir draugais,” – sakė „Skype” mokamų produktų skyriaus direktorius Maiklas Džeksonas (Michaelį Jackson). Anot jo, „Vapps” technologija ne tik leidžia naudotis konferenciniais skambučiais kaip verslo priemone, bet ir suteikia galimybę vieno skambučio metu sujungti iki 500 pašnekovų iš bet kurios pasaulio šalies. „Džiaugiamės galėdami „Skype” vartotojams pasiūlyti šią „Vapps” paslaugą nemokamai”, – sako jis.
„Naujosios kartos konferencinių skambučių paslauga „Vapps” – tai natūralus „Skype” pasiūlymų papildymas paprastiems ir verslo vartotojams”, – balso paslaugų internetu tyrimų skyriaus vadovas Vilas Stofega (Will Stofega). Jo teigimu, tokia neribota paslauga ir toliau leis teikti išskirtinius „Skype” pasiūlymus smulkiam ir vidutiniam verslui, norinčiam sumažinti išlaidas ir norinčiam turėti patikimą susisiekimo priemonę su savo klientais ir partneriais.
Praeitą mėnesį „Skype” pranešė, kad visi „SkypeOut” skambučiai JAV ir Kanadoje bus nemokami. „Skype” tikisi, kad tai padidins didėjančią „Skype” skvarbą Šiaurės Amerikoje ir sutvirtins kompanijos, kaip balso komunikacijos internetu lyderio, poziciją. Nuo šiol dar daugiau žmonių galės naudotis aukščiausios kokybės „Skype” produktais ir interneto skambučių teikiamais privalumais.
Sparčiai augant „Skype” paslaugų populiarumui interneto visuomenėje, vartotojai vis dažniau ieško tokio tipo paslaugų išlaidų mažinimui”, – sakė „Vapps” generalinis direktorius ir vienas iš kompanijos įkūrėjų Benas Lilentalis (Ben Lilienthal). Pasak jo, „Vapps” siūloma konferencinių skambučių platforma leidžia „Skype” dalyviams nemokamai naudotis didesne priemonių pasiūla, negu ta, kurią teikia tradicinių konferencinių skambučių paslaugų tiekėjai.
Highspeedconferencing.com konferencinių skambučių dalyviams, naudojantiems įprastinį telefono ryšį, gali būti pritaikyti skambučių į užmiestį ar užsienį tarifai. „Skype” vartotojams už naudojimąsi šia konferencinių skambučių paslauga mokėti nereikia.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.