Akibrokštas Zoologijos sode

Trečiadienio popietės įvykis Kauno zoologijos sode įrodė, kad ir šis šalies vaikų traukos centras jau tapo plėšikaujančių nepilnamečių teritorija. Tądien jame apiplėšta su bendramokslių ekskursija Kaunan atvykusi Kupiškio rajono Palėvenėlės pagrindinės mokyklos trečiokė.

Papurškus į akis dujų, iš dešimtmetės atimtas mobiliojo ryšio telefonas.

Kauno medicinos universiteto klinikų (KMUK) Akių traumpunkto, į kurį buvo nuvežta mergaitė, medikai diagnozavo cheminį akių nudegimą. Suteikus būtinąją tokiais atvejais pagalbą, dešimtmetė išleista į namus. Šis įvykis sugadino visą ekskursiją: į namus Alizavos seniūnijoje grįžta ne tik subjurusia nuotaika, bet ir gavus nemažą šoko dozę. Šioje ekskursijoje dalyvavo vienuolika Palėvenėlės vidurinės mokyklos pirmųjų-trečiųjų klasių moksleivių.

Įvykį tiriantys Dainavos policijos pareigūnai vakar tegalėjo pasakyti, kad tokio išpuolio jų valdose esančio Zoologijos sodo teritorijoje dar nebuvo. Jiems antrino ir dienraščio kalbinti Zoologijos sodo darbuotojai. Iki šiol buvo registruojami pranešimai tik apie vagystes ar apiplėšimus sodo prieigose.

Vakar „Kauno dienai” pavyko rasti šios ekskursijos vadovę – Palėvenėlės pagrindinės mokyklos pradinukų mokytoją Redą Totorytę. Pedagogė pasakojo, kad dešimtmetė Ugnė pasijuto sekama nuo pat ekskursijos pradžios. Paskui ją su drauge ėjo du ne vyresni kaip trylikos metų berniūkščiai. Kad jų masalu buvo Ugnės mobiliojo ryšio telefonas, kurį ji buvo pasikabinusi po kaklu, kad nepamestų, paaiškėjo tik mergaitėms atsilikus nuo kitų ekskursantų ir patraukus žirafų voljero link. Pakeliui ir įvyko apiplėšimas, apie kurį tolėliau buvusi mokytoja sužinojo tik pasigirdus mergaičių klyksmui. Pedagogės patikinimu, nepilnamečių plėšikų grobis – jau pasenusio modelio „Nokia”, kuriuo dešimtmetė tikrai nesipuikavo. Įtariamieji gana mikliai sugebėjo pasislėpti apie 16 hektarų sodo teritorijoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

1 atsiliepimas į "Akibrokštas Zoologijos sode"

  1. julia

    kas man gali pasakyt kur galima nemokamai atsisiusti zoologijos zaidima
    👿 😯 💡 🙄 😳

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.