Valdininkas spjovė į pažadą dėl duobės

Vairuotojai keiksnoja uostamiesčio Naujojoje Uosto gatvėje pradėtą, tačiau taip ir nebaigtą tvarkyti atsivėrusią duobę. Tik jos likimu pasidomėjus žurnalistams valdininkai suskubo taisyti padėtį. Tiksliau, pademonstravo suskubę, nes duobė taip ir liko neužasfaltuota.

Maždaug prieš porą mėnesių dėl prie kelkraščio atsiradusios duobės buvo išpjauta vienos eismo juostos pločio asfalto atkarpa, tačiau remonto darbai neatlikti, ir vietoje naujos asfalto dangos paprasčiausiai papilta skaldos.

Kadangi duobės vietoje ar prieš ją nepastatytas įspėjamasis ženklas, vairuotojai važiuoja tiesiai per duobę – gadindami automobilius ir į visas puse žerdami skaldą bei tuo keldami pavojų kitoms mašinoms.

„Mačiau šią duobę, tuoj pat pasidomėsiu, kodėl ji vis dar neužasfaltuota”, – pirmadienį rytą dienraščiui teigė Klaipėdos savivaldybės administracijos Miesto ūkio departamento direktorius Alfonsas Šimkus.

Jis pranešė, kad duobė iškart nebuvo sutvarkyta dėl toje vietoje trūkusio elektros kabelio.

Valdininko žiniomis, elektros avarija įvyko praėjusią savaitę. „Elektrikai žada šiandien baigti visus darbus, rytoj gatvėje nebeturėtų likti ir duobės”, – pirmadienį situaciją komentavo A. Šimkus.

Tačiau vakar duobė Naujojoje Uosto gatvėje tebežiojėjo, nepasirūpinta ir įspėjamaisiais ženklais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.