Areštinės trauka skatina nusikalsti

Uostamiesčio policijos areštinė kai kuriuos savo „klientus” masina sugrįžti. Vienas sulaikytasis, kuriam čia labai patiko, vos iš jos išėjęs įvykdė naują nusikaltimą ir vėl buvo uždarytas.

Prieš keletą dienų į Klaipėdos miesto VPK areštinę buvo uždarytas 26 metų Vilties gatvės gyventojas Pavlas Jazvinskis. 1-ojo PK pareigūnai jį sulaikė pagal 24 metų Kęstučio S. pranešimą.

Šis papasakojo, jog ties Taikos prospekto 12 namu prie jo priėjo nepažįstamas vaikinas, prisistatė Paška ir paprašė duoti paskambinti mobiliuoju telefonu. Gavęs 250 Lt vertės telefoną, jis pabėgo.

Atsėdėjęs dvi paras Paška, kaip įpareigoja įstatymas, buvo paleistas. Pareigūnams jis skundėsi, jog norėtų dar pabūti, tačiau šiems beliko skėstelėti rankomis – ilgiau laikyti įtariamojo be teismo sankcijos nėra pagrindo.

P. Jazvinskis, išėjęs iš Vyriausiojo policijos komisariato, pasuko tiesiai prie kaimynystėje – Naujosios Uosto gatvės 5 namo kieme stovėjusio automobilio „Volkswagen Golf” bei, išdaužęs jo langus, atsisėdo mašinos viduje ir ėmė laukti policininkų. Rankoje jis laikė mašinoje rastą peilį.

Netrukus atskubėjęs policininkas jį sulaikė, o mašinos savininkas Igoris K. parašė pareiškimą policijai, jog patyrė 680 litų žalą. Su svetimu daiktu rankose sulaikytas P. Jazvinskis po apklausos uždarytas į areštinę.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.