Kelionė namo baigėsi mirtimi

Klaipėdos rajone neblaivaus vairuotojo valdomas automobilis trenkėsi į priešinga kryptimi važiavusią mašiną. Avarijos metu vienas jaunuolis žuvo, o jo paimtas pavežėti nepilnametis pakeleivis sužalotas.

Užvakar, 19.40 val., Klaipėdos rajone, netoli Dituvos, minivenas „Plymouth Voyager”, vairuojamas neblaivaus klaipėdiečio Alfredo Galimovo (gim. 1957 m.), išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su „Volkswagen Golf”, vairuojamu Pagėgių savivaldybės Šilgalių kaimo gyventojo Giedriaus Kuisio (gim. 1987 m.).

Beje, prieš avariją iš Klaipėdos namų link važiavęs G. Kuisys paėmė pavežėti pakeleivingas mašinas stabdžiusį paauglį. Pavažiavus keletą kilometrų į jo folksvageną ir trenkėsi kitą automobilį lenkęs minivenas.

Folksvagenas nuo smūgio nuskriejo į griovį, o „Plymouth” liko ant kelio. A. Galimovas ir kartu važiavusi jo žmona nenukentėjo, nes išsiskleidė oro saugos pagalvės. Dar vienam automobiliui susidūrimo išvengti pavyko – jis pasuko į griovį. Vairuotojas ir keleivis sužalojimų nepatyrė.

Avarijoje žuvo „Volkswagen Golf” vairuotojas, o keleivis F. Ž. (gim. 1991 m.) dėl nesunkių sužalojimų nuvežtas į ligoninę. Žuvusiojo kūną iš mašinos išvadavo tik ugniagesiai-gelbėtojai. G. Kuisio seseriai vežta rožių puokštė taip ir liko neįteikta.

Avarijos kaltininkui įvykio vietoje buvo nustatytas 2,30 promilės girtumas, o ligoninėje – 2,65 prom.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.