Vietoje vandens atrakcionų – kotedžai?

„Vakarų ekspresą” pasiekė neoficiali informacija, jog vandens atrakcionų parko statytojai šalia Klaipėdos esą ketina atgaivinti užšaldytas statybas ir į turintį iškilti poilsio ir pramogų kompleksą įterpti dar ir gyvenamuosius namus.

Kalbama, esą UAB „Bolderis” pramogų komplekso su vandens atrakcionais, sporto aikštelėmis, golfo mokykla, amfiteatru, viešbučiu idėjos vis dar neatsisako, tačiau planus šiek tiek keičia ir dalį šio sklypo netoli „Romų” gyvenvietės ketina skirti kotedžų statybai.

Patikrinti šiuos gandus pasirodė gana sunki užduotis.

Klaipėdos rajono savivaldybės Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėja Vida Vytienė negalėjo jų nei patvirtinti, nei paneigti. Anot vedėjos, sklypo Klaipėdos priemiestyje šeimininkai tokių planų gal ir turi, tačiau į Savivaldybę nesikreipė. Pasak V. Vytienės, jau ilgokai iš pramogų komplekso statytojų nesulaukiama jokių žinių, statybos nevyksta.

Tuo tarpu bendrovės „Bolderis” vadovas Edmundas Jasinskas – nesurandamas ir mobiliuoju ryšiu nepasiekiamas.

Klaipėdos mieste registruotos įmonės adresu Mažosios Smilties gatvėje, kur turėtų būti įsikūrusi oficiali „Bolderio” buveinė, nėra nė kvapo. Įmonės filialas Kretingoje taip pat uždarytas, „Bolderio” nebėra ir Palangoje, o telefonai atjungti.

Paskutiniame interviu „Vakarų ekspresui” šių metų sausį E. Jasinskas sakė, kad savo planų įgyvendinti grandiozinį projektą, kuris atsieis keliolika milijonų litų, jis neatsisako. E. Jasinskas teigė, kad „šiemet viskas gali išsispręsti”. Konkrečių statybų užšaldymo priežasčių jis nekomentavo.

Taip pat „Vakarų ekspresas” rašė, kad įmonės savininkas ir akcininkas E. Jasinskas jau kuria naujus su poilsio ir pramogų verslu susijusius planus, kuriuos tikisi įgyvendinti už Lietuvos ribų – Kaliningrado srityje.

Priminsime, kad „Bolderis” vandens atrakcionų parką pradėjo statyti daugiau nei prieš dvejus metus, o jį atidaryti žadėjo dar 2004 metų rudenį. Naujasis kompleksas turėjo tapti rimtu konkurentu vandens atrakcionų centrams Latvijoje ir Lenkijoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.