„MicroLink Lietuva” sulaukė „Cisco” pripažinimo

„Cisco Systems”, pasaulinė interneto įrangos gamybos lyderė, bendrovei „MicroLink Lietuva” suteikė „Select” partnerio smulkiam ir vidutiniam verslui Baltijos šalyse statusą.

„MicroLink Lietuva” tapo pirmąja Lietuvos ir vienintele Baltijos šalyse bendrove, turinčia tokį partnerystės statusą. Jis suteikiamas įmonėms įveikus aukštą „Cisco” įrangos pardavimo smulkiam ir vidutiniam verslui kartelę bei darbuotojams atitikus griežtus kvalifikacijos reikalavimus. Išskirtinis statusas suteikiamas siekiant garantuoti, kad partneris – „MicroLink Lietuva” – samdo aukščiausios kvalifikacijos projektų vadovus bei diegėjus, bei gali geriausiai suprojektuoti, įdiegti ir palaikyti „Cisco” įrangą.

„Tai išskirtinis pripažinimas, vainikuojantis mūsų ilgametę partnerystę su „Cisco” ir gerą įdirbį interneto rinkoje”, – sakė Arūnas Vaitonis, UAB „MicroLink Lietuva” Sistemų priežiūros ir valdymo departamento direktorius.

Turėdama „Select” partnerystės statusą „MicroLink Lietuva” gali užtikrinti, kad kvalifikuotai suteiks „Cisco” sprendimais pagrįstas paslaugas: IP telefoniją, bevielį ryšį, tinklo saugumo ir visas duomenų perdavimo infrastruktūros paslaugas.

„Cisco” pagaminta tinklo įranga yra naudojama „MicroLink” plačiajuosčiame stuburiniame tinkle (backbone – angl.), optiniame „Metro” tinkle, kuriuo sujungti Vilniaus verslo centrai. „Cisco” įranga buvo panaudota vykdant daugybę tinklo infrastruktūros projektų, tarp jų – į vieningą tinklą apjungiant „Sodros” teritorinius skyrius.

„Cisco Systems” siūlo plačiausią sprendimų pasirinkimą duomenims, balsui ir vaizdui perduoti įvairiais tinklais. Sprendimai garantuoja, kad ir internetas, ir uždari tinklai dirbtų didžiausiu pajėgumu, saugiai ir lanksčiai.

„Cisco Systems” kuria pažangiausias interneto technologijas, kurias platina, konstruoja ir prižiūri partneriai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.