Sveikata ir grožis su šviesa

Pastaruoju metu vėl grįžtama prie natūralių gydymo metodų, kurie yra nekenksmingi ir efektyvūs

Kai vis dažniau šviečia saulutė, daugiau šypsomės, būname žvalesni, pakilesnės nuotaikos, o kai trūksta šviesos – labiau paniurę. Jau seniai žinoma, kad šviesa – gydymo veiksnys. Pirmasis jos, kaip gydymo priemonės, šaltinis buvo natūrali saulės šviesa.

Saugus ir nekenksmingas

Jau dešimt metų sėkmingai Lietuvoje dirbanti UAB „Zepter International” pristato pasaulyje patentuotą BIOPTRON šviesos terapijos sistemą, turinčią ypatingą optinį įtaisą, kuris skleidžia šviesą be žalingų ultravioletinių spindulių. Kaip tik dėl to gydymas yra saugus ir nekenksmingas. Visi BIOPTRON prietaisai gaminami Šveicarijoje ir turi ISO kokybės sertifikatus. Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos suteikė leidimą naudoti juos kaip medicininius aparatus, todėl daugelyje gydymo įstaigų tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, ligoniai gydomi BIOPTRON skleidžiama šviesa. Daug žmonių šį puikų prietaisą turi namie ir sėkmingai jį naudoja sunegalavę ar profilaktiškai.

Kokias ligas reikėtų gydyti?

BIOPTRON poliarizuota šviesa gydomos žaizdos, atsiradusios dėl traumų ar operacijų, sunkiai gyjančios kojų trofinės opos, pragulos, paviršiniai ir gilūs odos nudegimai. Žaizdos, pašvietus pažeistą vietą ir aplinkinius audinius, greičiau gyja, mažesnė būna supūliavimo tikimybė, lieka ne tokia ryškia žymė. Apsideginus išvengiama randų, kurie dažniausiai sutrikdo rankų funkciją.

Gydant reumatoidinį artritą, kelio sąnario artrozę, lateralinį epikondilitą efektyviai malšinamas pažeistų sąnarių skausmas, atkuriama jų kremzlė. BIOPTRON efektyvus ir dermatologijos srityje. Jo skleidžiama šviesa gydomi alerginis ir atopinis dermatitai, žvynelinė, paprastieji spuogai, lūpų pūslelinė, lyginamos veido raukšlės, mažinamas celiulitas.

Sportuojantiems ir daug judantiems žmonėms poliarizuota šviesa – pirma pagalba patyrus traumą. BIOPTRON rekomenduojama naudoti pasitempus sausgysles, plyšus raiščiams, susimušus, atsiradus kraujosruvoms ar tada, kai kamuoja skausmas dėl minėtų negalavimų. atsiradusį skausmą.

Dažnai peršalantiems ir sergantiems ligoniams, kurių imuninė sistema gana lepi, poliarizuota šviesa patariama gydyti slogą, sinusitą, kvėpavimo takų infekcines ir alergines ligas.

Maloni šviesa kūdikiams

Jauna mama žino, kaip jaučiasi jos mažylis, kai iššunta užpakaliukas, skauda ausytę ar užgula nosytę. Visus šiuos negalavimus, šviečiant tik kelias minutes per dieną, greitai gydo maloni BIOPTRON šviesa. Vaikai labai gerai toleruoja tokią terapiją – nusiramina, dažnai net užmiega. Mamytei, maitinančiai kūdikį krūtimi, rekomenduojama šviesti į spenelį iškart po maitinimo, nes greitai gydomi mikroįtrūkimai, smarkiai sumažėja tikimybė susirgti krūties uždegimu.

BIOPTRON šviesos terapiją galima naudoti kaip papildomą metodą drauge su įprastiniu gydymu vaistais, fizioterapijos priemonėmis ir kaip atskirą terapiją sergant minėtomis ligomis.

„Namų daktaras”

BIOPTRON prietaisai kasmet tobulinami, keičiamas jų dizainas, funkcionalumas. Tokiu aparatu lengva naudotis, jis užima nedaug vietos, efektyviai gydo daugelį ligų. Tai tarsi mažas „namų daktaras”, kuris saugiai, be skausmo ir greitai gali gydyti visus šeimos narius: kūdikius, vaikus ir suaugusiuosius.

Šiandien UAB „Zepter International” pristato naujovę – „BIOPTRON Pro 1”. Tai ergonomiškas, modernaus dizaino medicininis prietaisas, naudojamas gydymo įstaigose, sveikatingumo centruose ir namie. Jis turi ypač paslankią galvą, kuri sukasi 360 laipsnių kampu, todėl yra labai patogus, nes apšviečia bet kurią kūno vietą. Galvoje įmontuotas skaitmeninis laikmatis, rodantis gydymo trukmę sekundėmis. Pasibaigus seansui „BIOPTRON Pro 1” išsijungia automatiškai. Prietaisą, kai jis nenaudojamas, galima laikyti ant rašomojo stalo, lovos spintelės ar kur nors kitur. Tik reikia uždengti specialiu uždangalu. Jis užima nedaug vietos, kartu su stovu sveria vos 3,4 kilogramo, todėl gali būti lengvai pernešamas.

Kaip naudoti šviesos terapiją gydantis ir profilaktiškai?

„BIOPTRON Pro 1” šviesa gali naudotis bet kokio amžiaus vyrai ir moterys, kūdikiai ir vaikai. Atsižvelgiant į indikacijas skiriami 1 arba 2 seansai per dieną (nuo 4 iki 10 minučių).

Sveikata – didžiulė vertybė, todėl privalome ją saugoti ir puoselėti. Kai esame sveiki, galime svajoti, kurti, rūpintis šeima, padėti draugui, įgyvendinti savo svajones, keliauti, pažinti pasaulį, sportuoti ir mėgautis gyvenimu. Neleiskite ligai peržengti jūsų namų slenksčio, laiku užtrenkite jai duris. O jei liga netyčia aplankė jūsų namus, žinokite, kad yra BIOPTRON šviesa, kuri gydo saugiai, efektyviai, be skausmo ir greitai. Būkit sveiki ir gražūs!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Medicina su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.