Konkurso įkarštis: kiekvienas gali tapti MTV žvaigžde!

„MTV „vidžėjų” atranka trijose Baltijos šalyse vyksta aktyviau nei tikėjomės. Manėme, kad ji sulauks nemažai dėmesio, tačiau tokio ažiotažo – mažiausiai laukėme”, – teigė „MTV Networks Baltic” generalinis direktorius Marius Veselis.

Visų, teisę vertinti kandidatus turinčių MTV prodiuserių ir darbuotojų iš Vilniaus, Rygos, Talino ir Londono, paprašyta skirti papildomo laiko anketų peržiūrai kiekvieną dieną. Kai kurie, tarp jų ir „MTV Networks Baltic” vadovas, anketas vertina namie po darbo valandų, įsijungęs nešiojamąjį „Samsung” kompiuterį.

„Mūsų užduotis – įvertinti kiekvieną. Nors anketų – tūkstančiai, kiekviena jų mums vienodai svarbi, todėl visų anketų peržiūrai skiriame vienodą dėmesį. Asmeniškai aš Lietuvoje kol kas tik keturiems kandidatams esu paskyręs aukščiausią įvertinimą”, – sakė M. Veselis.

Vos per dvi savaites „MTV Networks Baltic” gavo daugiau nei šešis tūkstančius anketų. Tarp jų ir gerai žinomų Lietuvos žvaigždučių ir žvaigždūnų, kurie prisipažino, jog darbas MTV yra jų svajonė.

„Tačiau noriu užtikrinti, kad Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje „MTV VJ Search” atrankos kriterijai yra vienodi, todėl net ir gerai žinomas vardas nieko negarantuoja. MTV laidų vedėjai visada atrenkami atvirų konkursų metu ir galimybę tapti pirmuoju pasaulyje MTV VJ‘ėjumi iš Lietuvos turi absoliučiai kiekvienas dalyvaujantis atrankoje”, – teigė M. Veselis.

Tai atspindi ir dabartinių MTV VJ‘ėjų gyvenimo istorijos – jauniausias kada nors dirbęs „MTV Europe” VJ‘ėjus Džeisonas Holtas (Jason Holt) eterio „šeimininku” tapo būtent po vienos iš tokių atrankų. Būdamas paprastu meno ir kultūros studentu viename Tel Avivo universitetų, nuo vaikystės svajojantis dirbti MTV, jis nepraleido momento kai „MTV European” ieškojo naujo veido. Užpildęs anketą ir praėjęs negailestingos komisijos atranką, jau visai netrukus Džeisonas ėmė interviu iš grupės „Depeche Mode” narių ir tapo vienu mėgiamiausių MTV veidu Europoje.

Pasak „MTV Networks Baltic” generalinio direktoriaus, kiekvienoje Baltijos šalyje konkursantų dėmesys pasiskirsto nevienodai. Lietuvoje, vos paskelbus apie „MTV VJ Search” startą, Tele2 „Pildyk” tinklapyje pradėjo plūsti pretendentų anketos. Tuo tarpu Estijoje ir Latvijoje procesas vyko ne taip impulsyviai. „MTV Latvija” pirmojo stipraus anketų antplūdžio sulaukė po geros savaitės, o estams (kaip ir daugeliu atvejų) prireikė dar daugiau laiko „suvirškinti” informaciją ir atrodo, jog tikrasis konkursas prasideda tik dabar.

Visose trijose Baltijos šalyse dalyvių anketos internetu ir „Tele2” pardavimo salonuose bus priimamos iki birželio 2 d. 23val. 59min. Iš tūkstančių pretendentų bus išrinkti 500, kurie bus pakviesti į antrąjį atrankos etapą birželio 8-9 dienomis, kuomet jie turės galimybę per 2 minutes pademonstruoti savo talentą prieš „MTV VJ Search” komisiją bei kameras. Dalyvio anketą galima užpildyti www.mtv.lt.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

4 atsiliepimai į "Konkurso įkarštis: kiekvienas gali tapti MTV žvaigžde!"

  1. n o

    anyway aciu!!!

  2. Audrone

    Uz musu Lietuvele balsavom netik mes Airijos lietuviai bet ir musu bendradarbiai Airiai nemazai sms po finalo gavau is savo kolegu kurie rase kad balsavo butent uz LIETUVA!!!

  3. LIUX
  4. bravo

    laba diena.kaip istatymai pazeitymai .lietuviai laimes tures skaniu ledu porciju.kaip nugaleti tureti kaip yra visada lietuvos laimejimas.kaip paci geriausia.kaip laimejimu miksas.ties minijos kalnynas.kaip laimes su eurovizija .laimes laimes.lietuviai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.