Į futbolo čempionatą „flyLAL” skraidins ir iš Palangos

Didžiausia lietuviško kapitalo oro bendrovė „Lietuvos avialinijos”, veikianti su prekės ženklu „flyLAL”, praėjusį šeštadienį padidino skrydžių iš Palangos į Vokietijos miestus, kuriuose vyks XVIII pasaulio futbolo čempionatas, skaičių.

Dabar su „flyLAL” iš Palangos galima nuskristi į šešis Vokietijos miestus, kuriuose vyks pagrindiniai futbolo čempionato renginiai bei stipriausių futbolo komandų dvikovos.

„flyLAL” iš Palangos skraidina į atidarymo ceremoniją Miunchene, taip pat čempionato finalą Berlyne bei didžiausius miestus, kuriose vyks čempionato dvikovos: Hamburgą, Hanoverį, Kiolną ir Frankfurtą. Iki šiol „flyLAL” lėktuvai iš Palangos skrido tik į Hamburgą.

„Didindami reisų į Vokietiją skaičių, siekiame sudaryti sąlygas pajūryje gyvenantiems futbolo sirgaliams greitai ir patogiai nuvykti į pasirinktus Vokietijos miestų stadionus ir „gyvai” palaikyti savo futbolo žvaigždes”, – sako Arūnas Griškėnas, „flyLAL” generalinis direktorius.

Jis pažymi, kad paprastai po bet kurio čempionato sirgaliai grįžta fiziškai išsisėmę, todėl jiems svarbu galimybė rinktis ir parskristi arčiau namų, kad po to nebereikėtų dar tiek pat laiko keliauti iš Vilniaus oro uosto į namus.

„flyLAL” maršrutai šiuo metu apima daugiausia Vokietijos miestų, todėl į juos skrendančių lėktuvų bilietų dar yra. Klientų patogumui „flyLAL” bilietai parduodami kartu su Vokietijos geležinkelio „Deutsche Bahn”, kuris padės futbolo aistruoliams keliauti po Vokietiją, bilietais.

Pasak aviakompanijos atstovų, „flyLAL” lėktuvų užimtumas populiariausiu maršrutu į Frankfurtą šį mėn. siekia 70 proc., bendrai reisų užimtumas į Vokietijos miestus šiemet sausio-gegužės mėnesiais vidutiniškai siekia 60 proc.

Gvidas Aukštuolis, UAB „Bilietų platinimo centro” (BPC) direktorius, teigia, kad pigiausi lėktuvų bilietai į futbolo čempionatą, kuriuos galima užsisakyti portale www.bpc.lt, kainuoja 685,55 Lt (199 Eur), o nakvynė 3-4* (žvaigždučių) Vokietijos miestų priemiesčiuose – 341,55 Lt (99 Eur).

„Tikimės, kad išsiplėtusi skrydžių geografija į čempionatą organizuojančius miestus Vokietijoje pritrauks daugiau futbolo aistruolių iš pajūrio ir visos Lietuvos ne tik dėl savo patrauklios kainos, tačiau ir dėl patogių maršrutų” – teigė G.Aukštuolis.

XVIII pasaulio futbolo čempionatas vyks dvylikoje Vokietijos miestų ir truks visą mėn. nuo birželio 9 d. iki liepos 9 d.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.