LNK „Ideali pora”: Paulinai ir Giedriui – charakiri

Japoniško stiliaus finalas liūdnai baigėsi Paulinai ir Giedriui. Rezultatu 1939 ir 1644 šou liko Nino ir Laimis, neseniai jausmus sutvirtinę romantiškoje kelionėje Turkijoje.

Žiūrovai nepatikėjo, kad iš Paulinos ir Giedriaus gali išeiti ideali pora. Kita vertus, jie ir patys nelabai slėpė, kad ne viskas tarp jų tikra. Per savaitės finalą į juos nuolat smigo kritikos strėlės. „Jie mažiausiai atskleidę savo jausmus”, – sakė kolegos ir žiūrovus agitavo balsuoti už Nino ir Laimį.

„Jų santykiai – idealūs, o akyse – tikroji ugnelė”, – taip visi apibūdina Nino ir Laimio santykius. O jie ir patys neslepia, kad viskas tarp jų yra „fantastiška, beprotiškai gerai”. Praleidę kelias romantiškas dienas prie Viduržemio jūros, jie spinduliavo meile ir ramybe.

Atsisveikindami su šou Paulina ir Giedrius pritarė Laimio nuomonei, kad čia, „Idealioje poroje”, jie praleido pačias gražiausias akimirkas ir nesvarbu, kas bus toliau, visi šou dalyviai liks draugais.

Kad ir kokie būtų Paulinos ir Giedriaus santykiai, jie, prieš iškrisdami iš šou paprašė viešbučio kambario – tam atvejui, jei tektų palikti žaidimą. Taigi panašu, kad į skirtingas puses po lemtingo finalo jiedu nenuėjo.

Iki „Idealios poros” projekto pabaigos liko vos dvi savaitės ir trys poros – Nino ir Laimonas, Viktorija ir Sigitas bei Julija ir Jonas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.