Masiulį persekioja neblaivūs vairuotojai

Šeštadienį po pietų uostamiesčio Pilies gatvėje į avariją pateko Seimo narys Eligijus Masiulis. Į jo vairuojamo visureigio „Honda C-RV” galą įsirėžė neblaivaus taksisto vairuojamas „Mercedes Benz 200”.

Masiulis šeštadienio popietę Palangoje su šeima paminėjo savo atžalų dvynukų Viliaus ir Elzės trejų metų sukaktį. Grįžus į uostamiestį ir važiuojant Pilies gatve į jų visaureigio galą įsirėžė ta pačia kryptimi lėkęs mercedesas. Smūgio būta stipraus, tačiau Masiulių šeimyna atsipirko tik emociniu stresu. Šiame eismo įvykyje stipriau neukentėjo tik politiko automobilis.

Seimo narys LŽ vakar tvirtino, kad mažamečiai vaikai ant galinės sėdynės nenukentėjo dėl to, kad sėdėjo specialiai mažyliams pritaikytose automobilinėse kėdutėse. „Smūgio būta itin stipraus, jei ne kėdutės, vaikai būtų nuskrieję į priekį ir trenkęsi į stiklą”, – įsitikinęs Masiulis. Nuo smūgio susilankstė visureigio bagažinės durys ir galinė apdaila.

Išperkamosios nuomos būdu įsigytas automobilis yra apdraustas „kasko” draudimu, tad materialinių nuostolių Masiulis sako nepatirsiąs.

Labiausiai jį papiktino tai, kad į avarijos kaltininkas buvo neblaivus. Įvykio vietoje jis į alkoholio tikrintuvą įpūtė 1,76 promiles.

Tai ne pirmasis eismo įvykis, į kurį politikas pateko dėl neblaivių vairuotojų kaltės. 2001-ųjų rugsėjį Plungės rajone į jo vairuojamą automobilį įsirėžė vietos gyventojo vairuotas automobilis. Tuomet politiko automobilis buvo sudaužytas nepataisomai, o abu vairuotojai patyrė sužalojimų.

Masiulis ketina inicijuoti įstatymo pataisas, numatančias kur kas griežtesnes nuobaudas neblaiviems vairuotojams.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.