Para iki Eurovizijos finalo: iš Atėnų – pažadas nenuvilti

Likus parai iki lemtingos kovos, „LT United” nariai jaučiasi ramūs ir toliau laido juokelius, kurie jau tapo lietuvių delegacijos vizitine kortele.

„Lietuvos ryto” korespondentas Ramūnas Zilnys pasakoja, kad filmuojami Izraelio televizijos, lietuvių dainininkai ėmė choru maldauti, kad šios šalies atstovas laimėtų Euroviziją: „Supraskite, tada šį konkursą kitais metais rengsite jūs. O mes labai norime aplankyti jūsų šalį”.

A.Mamontovas graikų radijo žurnalistei juokdamasis tvirtino, kad „LT United” Eurovizijoje dalyvaus dar daug metų: „Čia – tik apšilimas”.

Lietuvos atstovai savo grupės vardą nuolat populiarina: lipdukai su užrašu „LT United” puošia užkulisiuose esančiame sode sustatytus stalus ir kėdes, daugelį informacinių stendų, kompiuterių ir net šiukšlių dėžių.

Žavių vyrų kompanija jau sulaukė ir intriguojančių pasiūlymų: olandų merginų grupės „Treble” narės pranešė, kad šeštadienį ketina nuogos maudytis viešbučio baseine, ir pakvietė „LT United” prisijungti su sąlyga, kad jie taip pat į vandenį ners be drabužių. Anot R.Zilnio, „LT United” vyrukai vis dar svarsto šį pasiūlymą.

R.Zilnys taip pat pasakojo, jog dalyviai prieš finalą jaučiasi tokie pat ramūs ir susikaupę, kaip ir prieš pirmąjį konkurso etapą. O Andrius Mamontovas tikina galvojąs tik apie kokybišką pasirodymą, o ne aukštą vietą lentelėje:

„Pasirodymo tikriausiai nekeisime. Matome, kad kiti atlikėjai jau spindinčiomis akimis laukia Arnoldo Lukošiaus šokio. Žmonės mūsų pasirodymą jau išmoko atmintinai. Tai labai gerai”, – įsitikinęs dainininkas.

A.Mamontovas taip pat sakė, kad pasisekimas pusfinalyje didesnio tikėjimo savo jėgomis nesuteikė: „Man tai nieko nekeičia. Pats nežinau, kodėl čia dalyvauju. Kažkoks vidinis balsas liepia tai daryti. Neturiu supratimo, kur tai nuves. Aš tik pažadu – stengsimės padaryti viską, kad lietuviai galėtų mumis didžiuotis”.

Vakar „LT United” ant menčių parvertė Europą – jie pateko tarp dešimt laimingųjų, keliaujančių kovoti Senojo žemyno finale, kuris vyks šeštadienį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Be kategorijos su žyma , .

1 atsiliepimas į "Para iki Eurovizijos finalo: iš Atėnų – pažadas nenuvilti"

  1. kaunietis

    Tik Kaune gali buti toks akivaizdus blatas ir bardakas: mokykla pertvarke i pagrindine, atremontavo, sukiso kruva pinigu ir vel atgal „padare” vidurine! Kiaules, apgavikai, be sazines ir padorumo. Kitos mokyklos luzta, griuna, o cia ramiu snukiu afioras daro. Kiaules!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.