„Zip FM” naujos muzikos mėnuo

Penktadienį, gegužės 19 dieną, 15 val. „RyRalio DJs” kūriniu „Soultry Blue” startuos radijo stoties „Zip FM” skelbiamas naujos muzikos mėnuo

Keturias savaites iš eilės vėlyvą penktadienio popietę „Zip FM” klausytojai galės išgirsti po vieną naują ir įdomią lietuvišką premjerą. Visas būrys lietuviškos muzikos kūrėjų ir propaguotojų, atstovaujančių visiškai skirtingiems stiliams ir scenoms bei dažnai priskiriamų keistokai vadinamai neformato kategorijai, žada įrodyti, kad jaunoji karta turi ką pasakyti.

House muzikos lyderiai iš Kauno „RyRalio DJs”, jau dešimt metų gyvuojanti britiško roko grupė „Brainers” iš Šiaulių ir dvi vilniečių komandos, R’n’B kolektyvas „Legato”, taip pat breaks scenos didžėjų ir prodiuserių duetas „Urban Breakdown DJs”, radijo stočiai patikėjo savo naujausių kūrinių premjeras.

Su „RyRalio DJs”, „Brainers” ir „Legato” radijo singlais bus pristatyti ir nauji šių projektų muzikiniai leidiniai. „RyRalio DJs” parengė dar vieną rinktinę house muzikos kompaktinę plokštelę, o rokeriai „Brainers” ir naujas lietuviškas R’n’B tradicijas kuriantys „Legato” pateiks visuomenei vertinti savo debiutinius albumus.

Radijo stoties „Zip FM” atstovai ragina ir kitus tiek žinomus, tiek pradedančius lietuviškos muzikos kūrėjus drąsiai siūlyti savo muziką. „Labai norėtume, kad mūsų skelbiamas naujos muzikos mėnuo virstų naujos muzikos metais. Esame atviri visiems jauniems, kūrybingiems, originaliems ir užsispyrusiems kūrėjams. Netikėkite tais, kurie nuolat skundžiasi, jog lietuviškos muzikos scenoje nieko nevyksta. Didžiuojamės, kad kalbėdami apie naujausią ir aktualiausią Lietuvos bei užsienio popmuziką vis dažniau galime pasakyti: „Mes pirmi”, „Mums rūpi”, – sakė „Zip FM” programų direktorius Ernestas Janušas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.