Magiškuose „Vaikų balso 2006” apdovanojimuose – 13 magiškų muzikinių numerių

Burtininkai, visažiniai, magai, raganos, iliuzionistai, stebukladariai, kerėtojai – štai kokių paslapčių it burtų lazdele pamojus bus pilna šiųmetė „Vaikų balso 2006” apdovanojimų ceremonija, pavadinta „Magijos akademijos apdovanojimais”.
„Ir mes tikrai kalbame apie tikras raganas, tikrus magus, ir tikrų tikriausius stebukladarius”, – šypsosi „Vaikų balso 2006” apdovanojimų ceremonijos režisierė Rasa Micachienė.
„Hariopoteriškuose” apdovanojimuose pamatysime tikrų tikriausią Lietuvos raganų raganą Viliją Lobačiovienę, kuriai patikėtas ateities spėjimo profesorės-raganos vaidmuo. Taip pat vieną garsiausių iliuzionistų Lietuvoje Arvydą Stonį, kuris „Vaikų balso 2006” apdovanojimų ceremonijoje taps Netyčinės magijos panaikinimo profesoriumi, o visažiniais burtininkais vaikų šventėje bus tikrų tikriausi magai stebukladariai Nina ir Genutis Vingrai.
„Jau porą mėnesių dėliojame, kuriame ir buriame šį magišką scenarijų. Tiesa, tik prieš keletą dienų scenarijuje pastebėjome tai, ko nė vienas neplanavome – šiuose magiškuose apdovanojimuose bus nei daugiau, nei mažiau, o trylika muzikinių numerių. Toks sutapimas išties atrodo magiškas”, – šypsosi R. Micachienė.
„Vaikų balso 2006” apdovanojimų ceremonijai trylika muzikinių numerių ruošia Violeta Riaubiškytė su Vaidu iš „Dangaus”, Žilvinas Žvagulis su „Mokinukėmis”, Alanas Chošnau, Linas ir Simona, „Mango”, „NEO”, „69 danguje”, „Delfinai”, „Kastaneda”, „Raketa”, „Dangaus” dalyviai, pop choras „O-lia-lia”, scenoje triukus atliks ir nominantus skelbs keturios gelbėtojos – Agnė, Atlanta, Brigita ir Neringa, Svaras iš „G&G sindikato”, Edmundas Kučinskas, Vytautas Tulevičius ir kiti. Specialius magiškus kostiumus visiems dainuojantiems ir triukus atliekantiems personažams kuria stilistė Jolanta Rimkutė.

Magiškuosius „Vaikų balso 2006” apdovanojimus ves magiškieji Violeta Riaubiškytė ir Andrius Rožickas!

Bilietai į „Vaikų balso 2006” apdovanojimų ceremoniją jau parduodami! Bilietų teiraukitės Bilietai.lt kasose. Daugiau informacijos www.bilietai.lt ir tel.: 1390. Vaikai iki 7 metų į renginį įleidžiami nemokamai!
„Vaikų balso 2006” apdovanojimų ceremonija – birželio 1 dieną 19.00 val. Vilniuje, „Utenos” pramogų arenoje!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.