Pareigūnus šienauja ligos

Iš sanatorijos Druskininkuose dar nespėjus į tarnybą sugrįžti policijos vadovui Vytautui Grigaravičiui, į gydytojų rankas pakliuvo ir vidaus reikalų ministras Gintaras Furmanavičius.

Šis 44 metų politikas buvo atsidūręs Vilniaus universiteto Santariškių klinikose. G.Furmanavičiui, neoficialiomis žiniomis, buvo iškilę problemų dėl kepenų veiklos.

Tačiau, priešingai nei Policijos departamento vadovas, ministras apie savo negalavimus vengia kalbėti.

Buvo atliekamos procedūros

G.Furmanavičius vakar „Lietuvos rytui” nei paneigė, nei patvirtino, jog gydėsi Santariškių klinikose: „O kodėl turėčiau tai sakyti? Atmintinai žinau Visuomenės informavimo įstatymą ir apie tai nekalbėsiu”.

Vis dėlto ministras pripažino, kad turėjo sveikatos problemų. Ligoninėje jam esą buvo atliekamos tam tikros procedūros.

Jau tvarkė dalį reikalų

Tačiau nuo gegužės 4 iki 17 dienos nedarbingumo pažymėjimą turintis vidaus reikalų ministras vakar jau buvo savo darbo kabinete, kur susitiko su Darbo partijos lyderiu Viktoru Uspaskichu.

Apie sveikatos problemas atsisakęs kalbėti G.Furmanavičius patikino, kad jos nėra susijusios su kokia nors trauma, ir pajuokavo: „Dideliam daugelio žmonių liūdesiui, esu gyvas ir sveikas”.

Ministras vakar atsisakė dalyvauti televizijos laidoje „Forumas”.

Neoficialiomis žiniomis, atsisakymą dalyvauti viešoje diskusijoje G.Furmanavičius pagrindė medikų rekomendacijomis.

Tebesiilsi Druskininkuose

Balandžio 5-ąją į medikų rankas patekęs 49 metų policijos vadovas V.Grigaravičius darbe turėtų pasirodyti tik kitą savaitę. Šiuo metu jis ilsisi sanatorijoje Druskininkuose.

Čia generalinis komisaras pateko tiesiai iš Vilniaus greitosios pagalbos universitetinės ligoninės, kur buvo paguldytas dėl sutrikusios kraujotakos, stuburą bei kojas surakinusių skausmų, geliančių sąnarių.

Paveikė ir politinės intrigos

Netikėtai ligų užkluptas V.Grigaravičius sanatorijoje nevengė bendrauti su žurnalistais, nors viena negalavimų priežasčių gali būti ir ypač didelis dėmesys jo asmeniui.

Pareigūno nuomone, jo sveikatą taip pat alino ne tiktai ilgi posėdžiai, nereguliari mityba, bet ir nemokėjimas laiku atsipalaiduoti.

Policijos vadovo sveikatai ne į naudą išėjo ir įvairios politinės intrigos.

„Nežinodavau, iš kurio kampo gausiu dūrį į nugarą”, – „Lietuvos rytui” sakė nuovargio ir nuolatos persekiojančios įtampos šį pavasarį parklupdytas V.Grigaravičius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.