Į kalėjimą – septintą kartą

Vakar septintą teismo nuosprendį savo gyvenime išklausė 21 metų kretingiškis, dabar kaltintas prieš dvejus metus Palangoje pavogęs prabangų visureigį.

Už visureigio vagystę bei pagalbą vagiant kitą automobilį Aivaras Kačinskas pataisos namuose praleis 3 metus. Anksčiau jis šešis kartus teistas už vagystes ir chuliganizmą. Aštuonių klasių išsilavinimą turintis jaunuolis paskutinįjį kartą laisvėje išbuvo vos pusmetį.

Jis kaltintas 2004-ųjų balandžio 18-osios naktį talkinęs nenustatytam asmeniui Palangoje, iš J. Janonio gatvės, vagiant „Audi 100”. Kol nepažįstamasis dirbo, A. Kačinskas stebėjo aplinką. Tų pačių metų birželio 10-ąją kartu su tuo pačiu asmeniu A. Kačinskas iš Birutės gatvės viešbučio kiemo pavogė „Lexus RX300”. Visureigis ir jame likę daiktai buvo įvertinti 82 600 litų.

Netrukus Kretingoje policininkai sulaikė minėtą „Audi 100”, tempiantį šį visureigį. „Audi” vairuotojas spėjo pabėgti, o prie „Lexus” vairo sėdėjęs A. Kačinskas buvo sulaikytas.

Anot kaltinamojo, už pagalbą vagiant mašinas jam buvęs pažadėtas 700 eurų atlygis. Vagysčių organizatoriaus veido jis neįsidėmėjęs ir negalėtų atpažinti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.