Estas prarado Panevėžyje pirktą motociklą

Antradienio rytą į rajono Policijos komisariato pareigūnus kreipėsi ką tik pirktą motociklą praradęs Estijos Respublikos pilietis

Tiriant įvykį paaiškėjo, kad Sindi mieste gyvenantis U.K. pirmadienį Panevėžyje įsigijo 2004 metų baltos ir mėlynos spalvos motociklą „Suzuki GSX”. Motociklo pirkti atvyko su draugu pastarojo automobiliu.

Įsigijęs pirkinį, užsienietis tvarkė formalumus. Atėjo vakaras. Į Estiją jis išvažiavo motociklu, o draugas automobiliu. Tačiau vyrai kelionės netęsė. Naktį jie nutarė praleisti Ūtos kaime esančios degalinės „Statoil” teritorijoje.

Vyrai sumigo mašinoje, o motociklas buvo pastatytas šalia. Estams atrodė saugiausia nakvoti vaizdo kameromis stebimoje ir saugomoje degalinės teritorijoje. Tačiau, atsibudusį apie pusę penkių ryto pirkinio savininką ištikto šokas – motociklas buvo dingęs.

Apvogtasis iš karto apie įvykį informavo policijos pareigūnus. Patirtą nuostolį jis įvertino 22271 litu.

Atvykę į degalinę rajono kriminalistai peržiūrėjo kamerų filmuotą vaizdą. Vaizdo kameros yra nukreiptos į pylimo kolonėles ir mašinų saugojimo aikštelę – viskas, kas ten vyksta, fiksuojama vaizdajuostėje.

Žiūrėdami vaizdajuostę pareigūnai pamatė, kaip ateina trys jaunuoliai, pasiima ir nusitempia motociklą. Šioje degalinės aikštelėje ne kartą yra buvę apvogti sustoję pailsėti užsienio krovininių automobilių vairuotojai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.