Dėmė ant „Falck Security” munduro

UAB „Falck Security” apsaugininkas įtariamas gana rafinuotai apvogęs saugomą objektą.

Nusikaltimas išaiškėjo tik po po poros savaičių, AB „Teo LT” (buvęs Telekomas), kurios vieną iš sektorių šis asmuo saugojo, gavus finansines ataskaitas už balandžio mėnesį. Jos rodė, kad nuo šiam sektoriui priklausančios „valdiškos” banko kortelės per keturias dienas nuimti devyni tūkstančiai du šimtai litų. Kadangi šių operacijų metu buvo naudotas specialusis kodas, įtarimas krito ant sektoriaus vadovo. Kortelė buvo laikoma jo kabineto stalčiuje. Jokių laužimosi į šią patalpą žymių neaptikta.

Tačiau kabineto šeimininkas kreipėsi į policiją. Pirminiais duomenimis, ši bendromis jėgomis su pačia „Falck Security” gana greitai rado visai kitą įtariamąjį.

Teigiama, kad ketvirtą dešimtį bebaigiąs apsaugininkas prisipažino, pakaitomis su kitais kolegomis saugodamas šį jam patikėtą objektą, nutaikė patogų momentą atsirakinti sektoriaus vadovo kabinetą, susirasti jo stalčiuje banko kortelę ir per porą kartų greta esančiuose bankomatuose nusiimti minėtą sumą. Po apklausos policijoje prisipažinusysis paleistas.

Apvogtųjų atstovai vakar dienraščiui teigė, kad jiems didžiausia mįslė – iš kur pasigviešusysis į jų pinigus sužinojo kortelės kodą. Jų patikinimu, šalia kortelės šis tikrai nebuvo laikomas.

Pranešimas apie šį gana skandalingą įvykį į Kauno policijos suvestines, skirtas žiniasklaidai, įtrauktas nebuvo. Oficialiai nepatvirtintais duomenimis, viešumo nenorėjo nei apvogtieji, nei „Falck Security”, priėmusi darban namų vagį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.